Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
|
2634
4

Александр ЗИНЧЕНКО: «В Турции Украина потеряла три очка»

Полузащитник украинской сборной прокомментировал ничью в Конье (2:2)

Александр ЗИНЧЕНКО: «В Турции Украина потеряла три очка»
ФФУ

Півзахисник національної збірної команди України Олександр Зінченко проаналізував результативну нічию «синьо-жовтих» у виїзному матчі кваліфікації світової першості 2018 року із командою Туреччини – 2:2.

- Олександре, як Ви прокоментуєте підсумковий результат для збірної України? Все-таки, маючи гандикап у два м'ячі, команда примудрилася його розгубити і поїхати з Туреччини всього з одним очком...
- Вважаю, що ми втратили три очки у цьому матчі. Особливо якщо судити по першому тайму. Можливо, нас трохи надломив пропущений м'яч перед самою перервою. Тому в психологічному плані нам було важко після перерви з огляду на божевільну підтримку уболівальників на стадіоні. Вони дотиснули нас і вичавили максимум з цієї гри для себе. Хоча гольових моментів і у нас вистачало.

- Тобто, підтримка стадіону вплинула на підсумковий результат матчу?
- При такій неймовірній підтримці уболівальників будь-якому футболісту завжди приємно грати. Тепер ми не дочекаємося, коли вже зіграємо при заповнених трибунах вдома. Вболівальники у нас точно не гірші, і це наш 12-й гравець.

- Заміна у другому таймі стала наслідком втоми від напруженої гри чи тактичний хід від головного тренера?
- Все було добре, я був готовий продовжувати гру. Просто, тренер випустив гравця згідно ситуації, яка складалася на той момент на полі. Андрій Миколайович вказав на помилки у моїй грі, підбадьорив і сказав що, все добре.

- А про що йшла мова у перерві, враховуючи, що рахунок на табло змінився буквально за кілька миттєвостей до кінцівки першої половини зустрічі?
- Безумовно, ми розуміли, що турки великими силами підуть вперед. Тому нам потрібно було зіграти згуртовано і намагатися використати свої шанси у контратаках. Але Туреччині все-таки вдалося захопити ігрову перевагу і більшу кількість часу володіти м'ячем, раз-по-раз загрожуючи нашим воротам.

- Попереду на Вас чекає матч зі збірною Косова, який пройде на нейтральному полі - 9 жовтня у Кракові. Як після такої важкої гри налаштуватися на суперника, який пропустив від Хорватії 6 голів?
- Налаштовуватися необхідно на будь-якого суперника. Нам потрібно виходити на цю гру зі стовідсотковою мотивацією.

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vitalya50
точно, должны были брать все четыре очка
olexyn
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил