Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 07 октября 2016, 23:24
2325
2

СОБОЛЬ: «Арбитр несправедливо назначил пенальти в ворота Украины»

Защитник сборной поделился впечатлениями о ничьей с Турцией (2:2)

| Обновлено 07 октября 2016, 23:24
2325
2
СОБОЛЬ: «Арбитр несправедливо назначил пенальти в ворота Украины»
ФФУ

Захисник національної збірної команди України Едуард Соболь прокоментував нічию із командою Туреччини з рахунком 2:2 у матчі відбіркового раунду чемпіонату світу 2018 року на стадіоні «Конья Бююкшехир» у Коньї.

-  Едуарде, Андрій Шевченко сказав на прес-конференції, що збірна України до 80-ї хвилини контролювала хід подій на полі. Але потім були пенальті та нервові останні хвилини. Що сталося з командою? Україна все-таки заслуговувала на перемогу над Туреччиною чи нічия є закономірним результатом?
-  Думаю, ми більше заслуговували на перемогу, аніж турки. Дійсно, до 80-ї хвилини все було нормально, а під кінець матчу через втому ми почали заробляти непотрібні стандарти, створюючи напругу біля наших воріт. А так, думаю, ми перегравали турків як по грі, так і по гольових моментах і заслуговували взяти три очки.

-  Яке враження залишив Ваш безпосередній суперник по флангу - Емре Мор, якого турецькі ЗМІ назвали найкращим гравцем матчу у складі команди-господарів?
-  Це хороший футболіст, досить складно було проти нього діяти. Він виконував хороші проходи, обігравав по два-три гравці нашої команди. Намагалися нівелювати його сильні сторони.

- Про що говорив Андрій Шевченко під час перерви, враховуючи, що Туреччина забила неприємний гол «у роздягальню»?
-  Андрій Миколайович сказав, щоб ми продовжували гнути свою лінію: взяти контроль над м'ячем, нагнітати ситуацію в атаці і більш сконцентровано діяти позаду.

-  Ви були поруч з епізодом, коли арбітр призначив пенальті у наші ворота на 80-й хвилині. Можете прокоментувати, що відбулося в той момент у нашому штрафному майданчику?
-  Думаю, арбітр несправедливо поставив 11-метровий удар, тому що була звичайна боротьба. Може, Тарас трохи прихопив суперника, але і він у відповідь зробив те ж саме. Є ситуації, коли футболісти фолять набагато жорсткіше, а арбітри не ставлять пенальті.

-  Місцева публіка своїм свистком не збивала з пантелику за ходом гри?
-  Ні, все було повністю сконцентровані на грі. Можливо, моментами чув неймовірну підтримку вболівальниками турецької збірної, але від гри вона абсолютно не відволікала.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
samird
Расцвел Соболь в последнее время. Длительное время казалось, что он так и останется вечно перспективным, но парень таки начал раскрывать свой талант. Надо не останавливаться на достигнутом и сборная получит классного левого бека.
iravvik1983
а ты гной любитель обосрать и обосраться!!