Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1222
0

Друга молодіжка поступилася Польщі у товариському матчі

Збірна України U-20 програла на рік старшій польській збірній

Друга молодіжка поступилася Польщі у товариському матчі
ffu.org.ua
Друга молодіжна збірна команда України, сформована з гравців до 20 років, поступилася у товариському матчі молодіжній збірній Польщі з рахунком 0:2.
 
«Синьо-жовті», які грали проти поляків під керівництвом Олега Кузнецова, зважаючи на те, що головний тренер Олександр Головко разом з першою командою протистояли у матчі відбору ЧЄ-2017 команді Північної Ірландії, трималися на рівних протягом перших 15 хвилин. На жаль, реалізації планів тренерського штабу на гру завадив досить швидкий гол, який забив Стемпиньскі.
 
У подальшому форвард поляків ще не раз турбував воротаря українців Маханькова, але більше польській «дев’ятці» відзначитися не вдалося. Зате задачу «репрезентації» на цей матч спростив Грачов, який за 15 хвилин до закінчення гри залишив нашу команду у меншості, отримавши друге попередження.
 
Гра польської команди у кількісній більшості призвела до другого взяття воріт українців. На 85-й хвилині Мазек, який вийшов на заміну у другому таймі, встановив крапку у матчі, не залишивши «синьо-жовтим» шансів на порятунок – 0:2.
 
Польща U-21 – Україна U-20 – 2:0
 
Голи: Стемпинські (14), Мазек (85)
 
Попередження: Ліпскі, Формелья – Грачов
 
Вилучення: Грачов (74, друга жовта картка)
 
Польща: Вромбель – Рудоль (Шиминські, 89), Беднарек, Ях, Монета, Франковські (Формелья, 66), Кубицькі (Урига, 88), Ліпскі (Ковнацкі, 82), Пьонтек (Муравскі, 66), Букса (Мазек, 72), Стемпинські
 
Україна: Маханьков – Тимчик, Зотько, Чоботенко (Лобай, 54), Грачов, Арендарук (Кравець, 46), Харатін, Коробенко, Кочергін (Назаріна, 46), Грисьо (Кравченко, 69), Корнєв (Щебетун, 46)
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.