Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1700
0

Влад КАБАЕВ: «Надо доказать, что победа над Францией была не случайна»

Полузащитник молодежной сборной Украины - о предстоящем матче против Северной Ирландии

Влад КАБАЕВ: «Надо доказать, что победа над Францией была не случайна»
Півзахисник «Чорноморця» та молодіжної збірної України поділився своїми очікуваннями від завтрашнього матчу з Північною Ірландією.
 
«Атмосфера в команді хороша, сумували один за одним. Залишилось дві гри, хочеться закінчити на мажорній ноті. Настрій в команді хороший, позитивний, я думаю, завтра ви це побачите. 
 
Суперник? Сьогодні перший день продивлялися їх матчі, завтра також будемо дивитися. Команда дуже бойова, фізично дуже сильна, як і всі британські команди. Вони дуже добре використовують стандартні положення.
 
Північна Ірландія - аутсайдер групи? Ні, тут такого немає. Начебто Франція - топ-команда, а от Македонія їх перемогла. Налаштовуємося на важку гру. Тут немає аутсайдерів чи лідерів. У будь-якому випадку виходимо перемагати!
 
Що хочеться сказати вболівальникам? Минулого разу зібралося багато людей і було приємно грати при такій публіці. Надіюся, що в цьому матчі також прийдуть нас підтримати і погодні умови не завадять цьому. 
 
Чи додають останні перемоги мотивації та азарту до нових перемог? Звісно, ніхто, мабуть, вже і не вірив, що ми можемо обігрувати ту ж Францію. Але тренерський штаб завжди казав нам, що все у наших силах і ми вірили в ці перемоги. Звісно, ці дві гри показали рівень, тепер вже не можна опускати планку. Якщо вже здобули перемогу у матчі з такою командою як Франція, то тепер треба рухатися лише вперед, прогресувати і доказувати, що це була не випадковість».
 
Источник 1927.kiev.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.