Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
| Обновлено 23 сентября 2016, 08:49
1809
1

Роман МАКСИМЮК: «Заря способна выйти из группы Лиги Европы»

Специалист уверен в потенциале луганской команды

| Обновлено 23 сентября 2016, 08:49
1809
1
Роман МАКСИМЮК: «Заря способна выйти из группы Лиги Европы»
rpravda.com

Колишній футболіст «Динамо», «Дніпра», «Зеніта» та інших команд прокоментував перший тур Ліги Європи.

- Я дивився багато матчів туру, – сказав Роман Максим’юк, – Але найбільше задоволення дістав від дебюту «Зорі» в груповому раунді Ліги Європи. «Зоря» відіграла дуже солідно і надійно у кожній ланці. Видно виконаний величезний обсяг роботи тренера та футболістів. Маю на увазі як психологічний, так і функціональний стан. На жаль, втратили перемогу. Винен суддя. Не можна додавати три хвилини і чекати 96-ї хвилини, коли одна із команд заб'є гол. Ну а «Шахтар» зробив те, що мав зробити.

- Як вам результати поєдинків з участю суперників «Шахтаря» та «Зорі»?
- У групі «Зорі» ситуація дуже заплутана. Луганці не дали себе обіграти «Фенербахче», а «Фейеноорд» здолав «Манчестер Юнайтед», і це теж гучна сенсація. Так, роттердамський клуб - з іменем. Але команда Жозе Моуриньо не мала права програвати цій команді з огляду на комплектацію та на фінансові можливості. Тепер у цій групі можна чекати будь-якого розвитку подій. Можу наважитися навіть на оптимістичний прогноз, що українці пройдуть цю групу. Якщо, звісно, гратимуть так, як вони діяли у поєдинку проти «Фенербахче». А щодо групи «Шахтаря», то нічийний результат матчу «Брага» - «Гент» не повинен мати великого значення, бо команда Паулу Фонсеки легко переможе у цьому квартеті.

- Які ще сенсації подарував нам стартовий тур Ліги Європи?
- Божевільним видався матч в Ізраїлі, де тель-авівський «Маккабі» до 77-ї хвилини вигравав у «Зеніта» з рахунком 3:0, але примудрився програти 3:4. Я не пам»ятаю такого драматичного поєдинку. Мабуть, в історії Ліги Європи такого матчу ще не було. Я не можу зрозуміти дій футболістів «Маккабі». Як можна пропустити чотири голи за 15-20 хвилин? Вони ж у футбол грали, а не в хокей!

Щодо інших сенсацій, то неприємно подивував міланський «Інтер», який примудрився вдома програти клубові «Хапоель» (Беер-Шева) з рахунком 0:2. І загалом, італійські команди невдало виступають в Лізі Європи. Виняток становить лише скромний клуб «Сасуоло», який вдома розтрощив «Атлетик» з Більбао з рахунком 3:0.

Олег ЗУБАРУК

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.