Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
| Обновлено 07 сентября 2016, 11:57
3509
0

Гол Душина розлютив гравців Іллічівця

Молодіжний огляд матчів 7-го туру Першої ліги

| Обновлено 07 сентября 2016, 11:57
3509
0
Гол Душина розлютив гравців Іллічівця

Проект Золотий Талант презентує черговий огляд першої ліги (7-й тур), виокремлюючи гравців 1995—1999 років народження, які входять до сфери його інтересів. Цього разу головними подіями туру у молодіжному секторі стали гол 20-річного Богдана Душина (Суми) та черговий сухий матч 21-річного Ореста Будюка (Черкаський Дніпро).

Душин відкрив рахунок у виїзному матчі з Іллічівцем, але тільки розлютив господарів — вже за хвилину маріупольці відновили рівновагу, до перерви забили ще двічі, а по перерві довели справу до розгрому (5:1). Тим не менш, гол для вихованця ДЮСШ (Конотоп) та академії київського Динамо став прем’єрним у першій лізі.

А Будюк знову провів сухий матч — вже шостий у цьому сезоні. Цього разу він пішов з поля без пропущених голів у грі проти Арсеналу.

Дебютували у цьому сезоні у своїх командах 21-річні Олександр Лапін (Нафтовик-Укрнафта), Навід Насімі (Арсенал), а також 19-річні Олег Слободян (Оболонь-Бровар) та Святослав Шаповалов (Тернопіль).

Лапін — вихованець школи Нафтовик (Охтирка), встиг пограти у чемпіонаті Сумської області за Шахтар (Конотоп). Насімі виховувався у київських Зірці та ДЮСШ-15, пограв за команди Петропавлівської Борщагівки — Чайку та Лідер, звідки потрапив до Чорноморця. Навесні 2016-го він грав у оренді за Гірник-Спорт, влітку повернувся до Одеси, але знову пішов в оренду, тепер — до Арсеналу.

Слободян — вихованець школи Зміна-Оболонь, минулого року вже грав за першу команду, а Шаповалов розпочинав у Дніпрі, в 13 років перейшов до Шахтаря, закінчив його академію і повернувся у Дніпро, трохи пограв за юнацьку збірну України.

Вперше до протоколу матчу свого клубу у першій лізі цього сезону потрапили 20-річний Денис Шурубура (Черкаський Дніпро) та 17-річні Станіслав Дьорка (Оболонь-Бровар) та Богдан Карпюк (Буковина).

Молоді таланти України (U-21). Сезон 26. 1 ліга. 7 тур

Юні таланти України (U-19). Сезон 26. 1 ліга. 7 тур

Кілька слів про кожного з них. Шурубура — вихованець черкаської школи Дніпро-80, пограв трохи і за СДЮШОР Славутич. По закінченні школи виступав у чемпіонаті Черкаської області за Зорю (Білозір’я) та другий склад Черкаського Дніпра. Карпюк вийшов зі школи Буковини, а Дьорка встиг змінити ряд команд, перш ніж потрапити до Оболоні-Бровар. На його шляху були: Скала (Моршин), ДЮФК Мукачево, УФК-Карпати, Карпати (Воловець), ДЮСШ-15 (Київ). Вже по завершенні столичної школи він поїхав до луганської Зорі, де грав за команду U-19.

Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.