Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Пляжный футбол
| Обновлено 31 августа 2016, 17:16
2937
1

Андрей ПАВЕЛКО: «Украина доказала, что нет ничего невозможного»

Президент ФФУ поздравил сборную Украины по пляжному футболу

| Обновлено 31 августа 2016, 17:16
2937
1
Андрей ПАВЕЛКО: «Украина доказала, что нет ничего невозможного»
31 серпня у Будинку Футболу президент ФФУ Андрій Павелко зустрівся зі збірною України з пляжного футболу, яка кількома днями раніше здобула історичну перемогу на чемпіонаті Європи-2016 в Італії.
 
«Торік ваша команда виборола срібні нагороди континентальної першості, у фінальному поєдинку не дотиснувши команду Португалії. Зараз перемогти цього суперника та забрати те, що вам належало по праву, мабуть, удвічі приємніше, - відзначив Андрій Павелко, вітаючи переможців континентального форуму. – Ви досягли однієї з поставлених цілей. Бажаю вам не зупинятися на досягнутому, постійно йти вперед, здобуваючи нові перемоги. Своїм виступом ви довели: немає нічого неможливого, та принесли країні такі довгоочікувані емоції перемоги. Сподіваюся, що ці емоції перейдуть і до національної збірної з футболу, яка також буде радувати нас звитягами».
 
Привітав новоспечених чемпіонів Європи й голова Комітету національних збірних команд ФФУ Мирон Маркевич, відзначивши роль тренерського штабу «синьо-жовтих». «Ця перемога стала великим стимулом для усіх. Хочу відзначити роботу тренерського штабу – фінальний матч команда провела дуже грамотно у тактичному плані. Футболісти ж проявили характер, зумівши не лише відігратися, а й вирвати перемогу, - розповів Мирон Богданович. – Сподіваюся, що ваша команда – перша ластівка, а національна збірна України з футболу, знаючи, що ви здобули перемогу на такому турнірі, 5 вересня у матчі з Ісландією буде грати з великим натхненням».
 
Президент асоціації пляжного футболу України Сергій Харченко, презентувавши від імені команди Андрію Павелку чемпіонський кубок, подякував Федерації футболу за всебічну підтримку, відзначивши, що такої уваги до збірної ще не доводилося відчувати. В свою чергу, президент ФФУ, вручивши футболістам символічні подарунки, відзначив, що в планах Федерації – будівництво міні-стадіонів для пляжного футболу. Першими містами, де з’являться нові арени, стануть Дніпро та Івано-Франківськ.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Сейв Лунина в серии пенальти может стать лучшим на неделе в ЛЧ
Футбол | 18 апреля 2024, 05:12 1
ВИДЕО. Сейв Лунина в серии пенальти может стать лучшим на неделе в ЛЧ

Андрей помог Реалу обыграть пройти Манчестер Сити в 1/4 финала Лиги чемпионов

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 29
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
orl405
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил