Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Молодежные турниры
|
1955
0

Вінничанин Бобович забив вже третій гол у сезоні

Молодіжний огляд матчів 5-го туру чемпіонату України в другій лізі

Вінничанин Бобович забив вже третій гол у сезоні

У переможному для Ниви матчі з Металургом (4:2) один з голів у господарів забив 21-річний Денис Бобович — кращий бомбардир сезону серед молоді у другій лізі. Маються на увазі футболісти 1995—2000 років народження, що у сезоні-2016/2017 виступають у клубах другої ліги. Бобович забив третій гол. Перші два — ще на старті сезону, наприкінці липня. Безгольова пауза тривала майже місяць — с 24 липня по 19 серпня.

Проект Золотий Талант вже розповідав, що Бобович — вихованець чернігівського футболу, його батько Ігор багато пограв за Десну, Ниву, встиг провести один сезон у вищій лізі за Чорноморець. А Денис розпочинав у чернігівській Юності, потім потрапив у донецький Металург, але закріпитися у професіональному футболі одразу не зумів. Грав у чемпіонаті Чернігівської області за ЛКТ (Чернігів) та Фрунзівець (Ніжин), а влітку дебютував у другій лізі за Ниву. Поки що виходить непогано.

У другому поспіль матчі забиває 18-річний В’ячеслав Калінін (Іллічівець-2), причому його гол приніс команді виїзну перемогу над Тепловиком (1:0). А дебютними голами у сезоні відзначилися 20-річний Олександр П’ятов (Реал Фарма), 19-річний Назар Ващенко (Арсенал-Київщина) та 18-річний Олег Какушин (Реал Фарма).

Калінін — вихованець Іллічівця, Какушин — одеської ДЮСШ-11 Чорноморець.

А от П’ятов перед дебютом у Реал Фармі встиг змінити ряд клубів — дитячих та аматорських: Нафком-БВУФК (Бровари), Арсенал (Біла Церква), Галичина (Великий Дорошів), Добрий вечір (Львів) та Миколаїв (з того Миколаєва, що на Львівщині).

Помандрував і Ващенко — вихованець вінницької СДЮШОР Нива (а також ВОДЮСШ). По завершенні школи грав у чемпіонаті Київської області за ДЮСШ (Рокитнянський район), Інтеграл (Синява) та Зоря (Владиславка).

Дебютні матчі у нинішньому сезоні за свої клуби провели 21-річні Олександр Чернецький (Арсенал-Київщина), Владислав Савчук (Іллічівець-2), 18-річні Єгор Некрасов (Металург), Сергій Шевченко (Поділля), 17-річний Валерій Грабець (Енергія) та 16-річний Владислав Ляшевський (Суднобудівник).

Чернецький пройшов школу ДЮСШ-15 (Київ), виступав за Гірник-Спорт та Барсу (Суми), Некрасов — вихованець Металурга, Ляшевський — СДЮШОР (Миколаїв).

Савчук встиг пограти на юнацькому рівні за Металург Донецьк, Іллічівець та Азовсталь, а потім на аматорському — за Агро (Осипенко), Авангард (Каховка), Бердянськ та Агрінол (Бердянськ).

Шевченко виховувався у школі Поділля та ДЮСШ-1 (Хмельницький), а також виступав за Случ (Старокостянтинів) та Полонія-ДЮСШ-1 (Хмельницький).

Молоді таланти України (U-21). Сезон 26. 2 ліга. 5 тур

Грабець у юнацькому чемпіонаті України представляв Енергію, а також Кристал (Херсон) та Авангард (Каховка), пограв також за Таврію (Нова Каховка) та Чорнянку.

Вперше в протокол матчу другої ліги цього сезону потрапив 20-річний Олександр Кремінський (Жемчужина) — вихованець Чорноморця.

Юні таланти України (U-19). Сезон 26. 2 ліга. 5 тур

Наостанок повідомимо, що кількість молодих футболістів (1995—2000 роки народження), які виходять на поле у матчах другої ліги, у 5-му турі знову збільшилася — 96 чоловік. До цього рекорд було встановлено тиждень тому — 90. А у попередніх трьох турах цей показник складав 86, 83 та знову 86 хлопців відповідно.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 23:34 50
Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте

Марта добыла самую высокорейтинговую победу в карьере, одолев Коко Гофф

Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию
Футбол | 19 апреля 2024, 16:30 8
Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию

Украина завершила сезон на 18-й позиции 5-летнего рейтинга

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.