Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1296
0

Іван ГЕЦКО: «Шахтар може недооцінити Дніпро»

Екс-гравець «Дніпра» - про матч з «Шахтарем»

Екс-гравець «Дніпра» Іван Гецко поділився своїми очікуваннями від майбутнього матчу його колишньої команди з «Шахтарем» у рамках 5 туру АПЛ.
 
«У «Шахтаря» зараз зміцнився командний дух. Такий висновок я для себе зробив післяматчу з «Карпатами». Було видно, що вони готові до будь-яких випробувань. Атмосфера в команді хороша. Я думаю, що в майбутньому поєдинку, удача та майстерність будуть на боці «Шахтаря».
 
Що стосується «Дніпра», то я не вірю, що ці молоді хлопці зможуть на рівних протистояти такій команді, як «Шахтар». Поки що «Дніпро» залишає двозначне враження. З одного боку, ми бачили їх у матчі з «Динамо», з іншого – перед цим вони зіграли внічию, показавши не найкращу гру. Стан у них не найкращий, адже сьогодні вони можуть видати хорошу гру, а завтра провалити одну, другу, третю. Так, у них буде мотивація, вони будуть битися. Але що сьогодні може протиставити «Дніпро» «Шахтарю»? Хіба що «гірники» недооцінять суперника. Хоча я думаю, що цього не буде. Адже була проведена певна робота. Отже, «Шахтар» буде додавати від гри до гри, і осічка в майбутньому матчі мені здається нереальною», – зазначив Гецко.
 
Источник Футбол 24
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.