Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Молодежные турниры
| Обновлено 18 августа 2016, 14:31
1102
0

Молодіжний огляд 4-го туру у другій лізі

У 4-му турі у другій лізі голами відзначилися одразу вісім молодих футболістів

| Обновлено 18 августа 2016, 14:31
1102
0
Молодіжний огляд 4-го туру у другій лізі

Продуктивним для футболістів 1995—1999 років народження виявився 4-й тур чемпіонату України у другій лізі — голами відзначилися одразу вісім гравців. А ще у цей ігровий день було встановлено новий рекорд сезону за кількістю молоді, що виходила на поле — 90 чоловік. У попередніх трьох турах цей показник складав 86, 83 та знову 86 хлопців відповідно.

Але ми повернемося до бомбардирів. Дублем у воротах Арсенала-Київщини відзначився 18-річний Євгеній Білокінь (Іллічівець-2), який потрапив до Маріуполя з Дніпра, ще один гол забив 18-річний вихованець власної системи підготовки В’ячеслав Калінін.

У цьому ж матчі, але вже у складі Арсенала-Київщини, два м’ячі на свій рахунок записали 19-річний Валерій Желюк та 18-річний Артем Сьомка. Перший — вихованець BRW-ВІК з Володимира-Волинського, другий проходив навчання у Арсеналі з Білої Церкви, а один сезон відіграв саме за Іллічівець, якому зараз віддячив голом.

Вдруге у цьому сезоні забив 21-річний Дмитро Ходарченко (Нікополь-НПГУ), вперше — 20-річний Вадим Петров (Металург) та 19-річні Владислав Вакулінський (Нікополь-НПГУ) і Даніїл Моісєєв (Енергія).

Про Ходарченка ми вже розповідали — це вихованець донецького Металурга, який потім опинився у Макіїввугіллі, з яким після початку війни на Донбасі мігрував до Нікополя. Вакулінський — зі школи Ковеля, трохи побув у школі Волині, на професіональному рівні пробував свої сили у Олімпіку. Петров — вихованець запорізького клубу, який повернувся в Металург після спроби заграти у Динамо та Говерлі. А Моісєєв виховав київський Атлет. Після цього він побував у Зорі, пограв за Локомотив (Кролевець) у чемпіонаті Сумської області та за Барсу.

Молоді таланти України (U-21). Сезон 26. 2 ліга. 4 тур

Сухими матчами у 4-му турі можуть пишатися 20-річні Вадим Дмитроченко (Суднобудівник) та Богдан Петриченко (Нікополь-НПГУ).

Юні таланти України (U-19). Сезон 26. 2 ліга. 4 тур

Ще 13 футболістів провели перші матчі у цьому сезоні за свої команди. Це 21-річні Денис Бондаренко (Мир) і Євген Малик (Кристал), 20-річні Артур Комар, Василь Француз (обидва — Тепловик) і Василь Штандер (Іллічівець-2), 19-річні Віталій Заторський (Нива), Олександр Пєтухов (Металург), Роман Прошак (Тепловик), Михайло Ряшко і Владислав Савін (обидва — Іллічівець-2), 18-річний Костянтин Гончаренко (Балкани), 17-річний Андрій Богославський та 16-річний Ігор Кльоц (обидва — Поділля).

Три гравці вперше потрапили до протоколу матчу в цьому сезоні — 20-річний Олег Панасюк (Рух), 17-річний Максим Сумцов (Нікополь-НПГУ) та 16-річний Владислав Ляшевський (Суднобудівник).

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.