Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1309
0

НАГОРНЯК: «В Шахтере Фонсеки не увидел кардинальных перемен»

Экс-тренер «Днепра» - о старте украинских команд в еврокубках

НАГОРНЯК: «В Шахтере Фонсеки не увидел кардинальных перемен»

Про єврокубовий старт українських команд «Вголос» розпитав у відомого в минулому футболіста, а тепер тренера Сергія Нагорняка.

- Звісно, хотілося б кращих результатів. Як на мене, «Олександрія» уже після першого матчу втратила шанси продовжити боротьбу в Лізі Європи, – каже Сергій Миколайович. – Хіба, станеться футбольне диво. Натомість, «Ворскла» має хороші шанси на вихід у наступний раунд.

- В чому причина поразки «Олександрії»?
- Усе вирішили стандарти, два кутових, коли «олександрійці» не розібралися із гравцями-суперниками і дозволили їм розіграти та пробити по воротах. Тут є помилка воротаря Леванідова. Натомість, «Олександрія» мала лише дві нагоди для взяття воріт хорватів. Перша з них після удару Яремчука, а другу нагоду змарнував Пономар. В українців було дуже багато подач з флангу, але у «Хайдука» був хороший, високий воротар Калініч, його не так просто переграти у такий спосіб.

- У грі «Ворскли» із «Локомотивом» нічия на користь полтавчан?
- Рахунок міг бути і кращим для нашої команди. Якби забили гол, то було би простіше. А так, удома потрібно бути уважним, щоби не повторилася минулорічна історія із «Жиліною» ( «Ворскла» тоді у драматичному матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи перемогла «Жиліну» з рахунком 3:1, але за сумою двох поєдинків далі крокують словацькі футболісти – Авт.).

- Повернемося на кілька днів назад, коли «Шахтар» стартував у Лізі чемпіонів. Але спершу скажіть, як вам гра «гірників» під керівництвом Паулу Фонсеки?
- Не побачив кардинальних змін. Вочевидь, Фонсека усе правильно робить і не «рубає з плеча». Португалець змінює лише деякі тактичні моменти: пересування захисників чи півзахисників, розіграш стандартів. Фонсека і раніше намагався грати в атакуючий футбол, теж саме буде і з «Шахтарем».

- А про гру проти «Янг Бойз» що скажете?
- «Янг-Бойз» зовсім не та команда, яка може щось протиставити «Шахтарю». «Гірники» могли забити і більше. Так, вони невпевнено почали, але вони ще не набрали ігрового тонусу, новий тренер… Взагалі, не знаю, що повинно статися, щоби «Шахтар» не пройшов у наступний раунд Ліги чемпіонів.

Источник Вголос
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Цыганков летом может перейти в клуб, который в этом сезоне ошеломил Европу
Футбол | 23 апреля 2024, 00:12 6
Цыганков летом может перейти в клуб, который в этом сезоне ошеломил Европу

Виктор Цыганков может стать игроком «Байера»

Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Роналду выпал из топ-20
Футбол | 23 апреля 2024, 07:25 27
Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Роналду выпал из топ-20

Главным фаворитом все также является Джуд Беллингем, Лионель Месси замыкает двадцатку

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.