Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1678
2

Василий САЧКО: «Мы серьезно настраиваемся на матч»

Наставник «Ворсклы» на предматчевой пресс-конференции рассказал о готовности к матчу Лиги Европы

Василий САЧКО: «Мы серьезно настраиваемся на матч»

У прес-центрі головної футбольної споруди Хорватії, стадіону «Максімір», відбулася передматчева прес-конференція за участі головного тренера футбольного клубу «Ворскла» Василя Сачка:

 - Ви розумієте, що ми не даремно запросили на цей захід саме Младена – хорватського українця, чи українського хорвата. Сподіваюсь, хлопці зробили певні висновки після минулорічної нашої участі в Лізі Європи. Команда «Локомотіва» доволі молода. Тут є гравці молодіжної збірної Хорватії, кандидати до цієї команди. Колектив добре організований, швидка команда. Ми серйозно налаштовуємось на матч, переглянули кілька ігор. Побачимо на полі, до чого ми підготувалися. 

 - «Ворскла» - фаворит цієї пари? 
- Це більше прерогатива якраз преси говорити подібні речі. Ви оцінюєте, в кого більше шансів на успіх. Ми ніколи особливо не зациклюємося на рейтингу. Завдання перед кожним наступним матчем: виходити й показувати таку гру, яка давала б нам надію на перемогу. Ми з повагою ставимося до команди «Локомотіва», та все ж маємо свої завдання. Із позитивом сприймемо будь-який сприятливий для нас результат. До того ж є ще матч-відповідь. 

- У вас в команді подія, у Вадима Сапая народилася донечка. Це додатковий стимул для вас? 
- Будь-яка подія в житті кожного з наших футболістів – це свято загальнокомандне. Доки ми були в повітрі, сталася ця важлива для Вадима подія. На тренуванні всі разом його й привітаємо. 

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Lexus7778
Реально, что за вопросы от прессы " - «Ворскла» - фаворит цієї пари? ", и так задают этот вопрос всем клубам, которые играют из года в год. А на них всегда один и тот же ответ. Надоели с этим вопросом, что нельзя других позадавать.
AFTER9
Поздоровте Вадима Сапая усією командою здобувши перемогу сьогодні! Я думаю для нього це буде найкраще привітання-подарунок, як і для вболівальників команди!