Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2258
0

Максим Саламаха стал игроком Карпат

20-летний нападающий вернулся во Львов

Львівський клуб поповнив свої лави 20-річним нападником Максимом Саламахою. Хлопець народився у Львові і саме тут розпочинав робити перші кроки у футболі. Далі в його житті були Харків і Дніпро, де він здобував золоті медалі першостей U-19 і U-21. Тепер Максим повернувся додому і підписав контракт з львівськими «Карпатами» на три роки.

«Для мене це важливий крок у житті, адже я повертаюся до рідного міста. У мене тут живуть рідні та близькі. В Харкові і Дніпрі, якщо можна так висловитися, я був, ніби в армії (усміхається). Дуже давно чекав на цей момент. З дитинства мріяв грати у «Карпатах», особливо коли підтримував улюблену команду на стадіоні. Пригадую ті часи, коли на поле «України» виходили Ігор Худоб’як і Андрій Тлумак. Нині один є моїм партнером, а інший – тренером. Мене чудово прийняли в команді, я добре адаптувався. На зборах звик до партнерів і з нетерпінням очікую на початок сезону», – поділився враженнями новачок львівської команди.

ДОВІДКА

Максим САЛАМАХА

• Народився 17 липня 1996 року у Львові.

• Вихованець львівського футболу. Футбольну освіту почав здобувати у школі львівських «Карпат». У четвертому класі перейшов у ФК «Львів». Через п’ять років переїхав до Харкова, де почав виступати за «Металіст».

• У 2013-му році дебютував у першості U-19 у складі харківського «Металіста» (19 матчів, 2 голи) і став чемпіоном України.

• Наступних два сезони провів у «Дніпрі». В турнірі дублюючих команд Максим взяв участь у 18 поєдинках і забив два голи. Ще два матчі він зіграв у чемпіонаті U-19. Переможець молодіжного чемпіонату України з футболу.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.