Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 июля 2016, 11:13
3309
0

Карпаты подписали воспитанника Динамо

Дмитрий Заикин стал игроком львовского клуба

| Обновлено 22 июля 2016, 11:13
3309
0

«Карпати» підписали 3-річний контракт із 19-річним нападником стрийської «Скали» Дмитром Заїкиним, який у минулому сезоні фінішував другим у гонці бомбардирів чемпіонату U-19. Лише травма завадила вихованцю київського «Динамо» взяти участь у заключних поєдинках своєї команди і поборотися за звання кращого бомбардира турніру.

«Я давно хотів спробувати себе у Лізі Парі-Матч і зараз можу сказати, що моя мрія здійснилася. Щасливий, що гратиму в «Карпатах». Зараз мені потрібно доводити, що я заслуговую на місце в головній команді. Дуже хочу допомогти «зелено-білим» у новому сезоні», – поділився емоціями нападник після підписання контракту.

«Комфортно себе почуваю під час швидкісних атак, люблю вриватися в штрафний майданчик суперника, полюбляю грати на відскоках. Мене дуже добре прийняли в команді і мені подобається колектив. Свого часу був присутнім на матчі «Карпат» і «Динамо». Знаю, що фанати цих команд товаришують між собою, неодноразово проводять дружні марші і знаю, що у Львові дуже добре підтримують улюблену команду», – сказав Дмитро.

ДОВІДКА

Дмитро ЗАЇКИН

• Народився 6 квітня 1997 року в Києві.

• Вихованець Академії київського «Динамо». У шестирічному віці розпочав займатися футболом у школі столичного клубу, де провів 11 років. Виступав за киян у ДЮФЛ.

• Чемпіон України серед юнаків у складі київського «Динамо»(2013, 2014 роки).

• Викликався до юнацької збірної України.

• У 2014-му році став гравцем стрийської «Скали», за яку виступав у чемпіонаті U-19. У минулому сезоні став другим бомбардиром турніру, програвши боротьбу супернику в один забитий м’яч. На рахунку Дмитра – 14 забитих голів.

• Входить до ТОП-10 кращих бомбардирів за історію чемпіонатів U-19.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.