Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 июля 2016, 20:45
2091
0

ШИЩЕНКО: «Игра с Тепловиком дала информацию для раздумий»

Наставник «Буковины» - о спарринге с ивано-франковским клубом

| Обновлено 17 июля 2016, 20:45
2091
0
ШИЩЕНКО: «Игра с Тепловиком дала информацию для раздумий»

Головний тренер ФСК «Буковина» Сергій Шищенко прокоментував гру своїх підопічних у матчі з івано-франківським «Тепловиком» (2:1).

-Здолавши «Тепловик», наша команда здобула першу перемогу під Вашим керівництвом. Яким буде коментар переможного для «Буковини» матчу ?
-Звісно, що ця перемога була потрібна хлопцям у психологічному плані. Ми не вигравали у контрольних матчах. Я не беру до уваги гру з «Поділлям». А матч із «Тепловиком» дав багато інформації для роздумів. Нам належить багато працювати. Буде важкий сезон. Необхідно підтягувати тактичну підготовку. Іноді ми граємо правильно, а іноді робимо неприпустимі помилки. Ми намагатимемося за короткий строк усе це виправити.

- Вже на п’ятій хвилині матчу поле залишив новачок «Буковини» Роман Дацюк, який, на жаль, знову травмувався…
- Зараз у нього зовсім інша травма. Тоді йому сильно «забили» спину. А зараз у нього проблеми з м'язами стегна. Наскільки вибув цей гравець покаже медобстеження.

- У стартовому матчі першості України «Буковина» зіграє вдома з рівненським «Вересом», який серйозно підсилився у міжсезоння. Як готуватиметься команда до гри першого туру ?
- Ми розуміємо те, що календар у нас не надто легкий. Ми на інше і не сподівалися, бо усі команди, на мою думку, пристойного рівня. А ми піднялися на сходинку вище. Раніше наша команда грала у другій лізі, а тепер виступатиме у першому дивізіоні. Звісно, що треба піднімати рівень нашої команди, футболістів. Зрозуміло, що серйозно готуватимемося до гри. Ми розбиратимемо «Верес». А як ми будемо проти нього діяти, буде відомо поближче до гри. Зрештою, я налаштовую хлопців на важкий сезон. У ході сезону нам належить багато працювати в усіх аспектах. Ми не втрачаємо оптимізму. Вважаю, що у нас усе буде гаразд. Ми подолаємо труднощі. Хлопці до цього готові. Ми будемо показувати хорошу гру. Будемо старатися, принаймні, робити це. Ми хочемо радувати своїх уболівальників. На гру з «Тепловиком» завітали вболівальники, а на матч із «Вересом» прийдуть ще більше людей. Ми просто зобов’язані демонструвати хорошу та організовану гру. Коли у нас буде лад в усіх аспектах, т о тоді і результат зможемо досягти хорошого результату.

Источник ФК Буковина
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете
Теннис | 25 апреля 2024, 16:22 22
Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете

Даяна чудесным образом сумела переиграть Эмилиану Аранго в Мадриде

Шаги Ароки – широки. Что нужно знать об открытии Примейры последних сезонов
Футбол | 26 апреля 2024, 13:15 0
Шаги Ароки – широки. Что нужно знать об открытии Примейры последних сезонов

Алексей Рыжков – о португальском клубе, который в последнее время прилично прогрессирует

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.