Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 июля 2016, 07:45
1256
0

Карпаты минимально переиграли МК Алжир

Львовские «Карпаты» провели очередной контрольный матч на сборе в Польше

| Обновлено 13 июля 2016, 07:45
1256
0
Карпаты минимально переиграли МК Алжир

«Карпати» — «МК Алжир» — 1:0
Гол:
Вербний, 65.

«КАРПАТИ»: Мозіль, Маркович, Сениця, Лобай, Кравець, Чачуа (Кльоц, 55), Вербний, Страшкевич (Савошко, 46), Мірошніченко (Страшкевич, 65), Полюганич, Саламаха (Лещук, 66). 

Львівські «Карпати» провели свій третій спаринг у рамках польського збору. Цього разу суперником «зелено-білих» став африканський Mouloudia Club d'Alger. Свого часу цей алжирський клуб вигравав навіть Кубок чемпіонів чорного континенту. 

Тренерський штаб «Карпат» на чолі із Сергієм Зайцевим дав відпочити великій групі виконавців, які грали проти «Руху» та «Гурніка». Тож на поле вийшли: Мозіль, Маркович, Сениця, Лобай, Кравець, Чачуа, Вербний, Страшкевич, Мірошніченко, Полюганич та Саламаха. 

Грати проти африканців в принципі було не просто, адже подібного досвіду молоді карпатівці просто не мали. До того ж, склад, в якому знайшлося місце для великої кількості дублерів, мав трішки зігратися і притертися. І все ж після рівного початку, саме «зелено-білі» створили перший момент. Вадим Страшкевич отримав хороший шанс коли виривався на побачення з кіпером алжирців, але ц ворота не влучив. Ще один небезпечний момент мав Маркович. Андрій класно пробив метрів із 20-и, але кіпер суперників витягнув м’яча із кута воріт. 

По перерві ситуація кардинально не змінилася. Рівна гра з невеликою перевагою у «Карпат» знову дозволяла українцям створювати моменти. І зрештою, «леви» свого досягли. На 65-ій хвилині Маркович пролетів флангом і вже сам міг пробивати, але не пошкодував м’яча і прострілив уздовж воріт. Простріл був не найкращим, захисник встиг винести круглого за межі штрафного, але першим на підборі виявився Вербний. Назар підхопив м’яча і смачно пробив без шансів для кіпера метрів з 16-и. 

Могли карпатівці забивати вдруге: Кльоц, який замінив Чачуа, віддав хорошу передачу на хід Полюганичу, але м’яч влучив у горбик на полі, тож момент закінчився без загрози для алжирців. До слова, африканці дуже не хотіли програвати. Коли вони не змогли нічого вдіяти своїми силами, то спробували випросити пенальті в арбітра, падаючи у карній зоні «Карпат». Однак, домогтися свого вони так і не змогли. Тож 1:0 – перемога «левів». Нагадаємо, що 16-го липня на команду чекає завершальний спаринг на зборах проти чеської «Карвіни».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Жуниор Мораес хочет вернуться в Европу. Он отверг 5 предложений за 15 дней
Футбол | 25 апреля 2024, 11:44 9
Жуниор Мораес хочет вернуться в Европу. Он отверг 5 предложений за 15 дней

Экс-форвард «Динамо» и «Шахтера» не планирует оставаться играть в Бразилии

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 5
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.