Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
16012
17

ОФИЦИАЛЬНО: Маркевич - глава Комитета национальных сборных

Михаил Фоменко отчитался за свою работу перед руководством ФФУ

ОФИЦИАЛЬНО: Маркевич - глава Комитета национальных сборных
За ініціативи президента ФФУ Андрія Павелка у Будинку футболу відбулося розширене засідання Комітету національних збірних команд. Крім членів комітету і представників офіційної делегації ФФУ на Євро-2016, для участі були запрошені тренери молодіжних та юнацьких збірних, клубних команд та інші фахівці.
 
Метою засідання було дати оцінку виступам національної збірної України у фінальній частині Євро. Члени комітету заслухали змістовні звіти головного тренера Михайла Фоменка, наукової групи, медичної служби та інших представників персоналу команди.
 
Члени комітету висловили вдячність головному тренеру та його помічникам за вихід збірної до Євро, але при цьому визнали роботу у фінальній частині турніру незадовільною, тому що кінцевий результат не виправдав очікуваних сподівань та не відповідає потенціалу нашої команди.
 
Внаслідок цього були прийняті революційні рішення, що мають сприяти підвищенню рівня наших збірних. Зокрема, рішення про те, що Комітетом національних збірних повинен керувати фахівець, що має відповідний тренерський досвід та особисті досягення. Андрій Павелко склав з себе повноваження голови Комітету та запропонував на цю посаду одного з найавторитетніших українських тренерів – Мирона Маркевича. Ця ініціатива одноголосно була підтримана членами Комітету. Вже у наступну п’ятницю, на Виконкомі ФФУ, Мирон Маркевич та Семен Альтман представлять кандидатів на посаду головного тренера національної збірної команди з футболу.
 
Також Андрій Павелко запропонував винести на виконком питання про необхідність створення в структурі федерації Комітету стратегічного розвитку, завданням котрого буде визначення основних напрямів розвитку нашого футболу, розбудова футбольної інфраструктури, впровадження сучасних технологій та іноваційних рішень на загальнонаціональному рівні. 
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 15
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Patriot
Удачі! З Богом!
Footballboy
Мирон, зачем это тебе, ты же неплохой тренер?
filipini10
Короче схема проста: когда Шева облажаеться, Маркевич будет на подхвате...
Ігор Середина
Никогда не думал что он согласится на такую ерунду!
icebeer
Ото не зря Мирон ляпал про назначение Шевы главным.
Всё,расходимся,нас опять нае...ли.
A-Z345345345m
Мирон Богданович чому не головним ???
jncjhg
Слуцкий без всяких заседаний оценил выступления россии на евро 2016 как "ГОВНО".Но они набрали хоть одно очко и забили аж два мяча .А мы тогда кто?
AndrosPatron
Оооо, ход конем. Огыдно
MaxK86
що має відповідний тренерський досвід та особисті досягення
Глава комитета должен, а главный тренер сборной необязательно! Страна выродков чиновников!
Tetiy
Та ладно Вам вспомните, как Фоменко стал тренером сборной Украины. Он ведь тоже был вроде бы главой комитета, по выбору главного тренера, и он не нашел никого лучше чем себя
Так что история повторяется?
vitalii_bondarenko
Дорога к назначению Андрея Шевченко тренером СБУ открыта, сколько ж забашляли членам ФФУ за правильное голосование? Вот вам и Жити по новому!
nordik1980
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
wojsergivan
Уще один маргинал зраднык с западенщины они все там все твкие