Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 июня 2016, 11:29
5106
15

Чанцев покинет Карпаты

Львовяне готовят уже вторую смену главного тренера за месяц

| Обновлено 29 июня 2016, 11:29
5106
15
Чанцев покинет Карпаты
Львовские «Карпаты» готовят уже вторую смену главного тренера за месяц – от услуг Анатолия Чанцева решено отказаться.
 
Кто именно возглавит команду – пока неизвестно, руководство клуба рассматривает несколько вариантов.
 
Напомним, в начале июня «Карпаты» возглавил Валерий Яремченко, но спустя 11 дней он покинул свой пост. После чего Анатолий Чанцев был назначен исполняющим обязанности главного тренера.
Источник Трибуна
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Итоговые таблицы отбора к Евро-2024 U-17. Потенциальные соперники Украины
Футбол | 28 марта 2024, 00:59 0
Итоговые таблицы отбора к Евро-2024 U-17. Потенциальные соперники Украины

Команда Юрия Мороза сыграет в финальном раунде ЧЕ U-17 среди 16 команд

Тонали грозит еще одна дисквалификация за ставки
Футбол | 28 марта 2024, 16:42 0
Тонали грозит еще одна дисквалификация за ставки

Теперь хавбеку «Ньюкасла» предъявила обвинения футбольная ассоциация Англии

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
BekXan
Такой клоунады не было ещё.У дыма совсем того с крышей потекла на прочь.
romario9090
А я писав раніше , що контракт підписаний на 10 днів з можливістю продовження ще на 5 )))
Vitalik Shevshenko
Анекдот бля...
Vadim Kuzmenko
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
halychanyn
Господи, ніколи не міг подумати що в країні стільки даунів... Це ж чим, не приведи Госполи, треба думати щоб таке в коментарях писати? Просто аби ляпнути? Показати що на чім сидимо тим і думаємо? Хлопці у цирк у вас в штанах а не в Карпатах! Просто задам запитання до стада блеючих писак: КОЛИ КАРПАТИ ОФІЦІЙНО ПЕРДСТАВЛЯЛИ ЧАНЦЕВА ГОЛОВНИМ??? КОЛИ, БАРАНИ??? Чанцев - т.в.о. головного тренера, так як на родину Яремченка реально в Донбабве наїхали і навіть возили "на підвал". Зараз в команді дійсно проблема - тренера не має через написану мною (а не через блеяння баранів що писали вище) причину. Це реальний форс-мажор. Чанцев же керує тренувальним процесом ДО ТОГО ЧАСУ ДОКИ НЕ БУДЕ ПІДПИСАНИЙ ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР!
До речі, таваріщі барани, а чому ви блеєте про якийсь цирк у одному з 5-ти клубів УПЛ де ВЧАСНО платять з/п, де ПРОДАЮТЬ СТАБІЛЬНО по кілька гравців в Європу за семизначні суми у валюті, де чиї вихованці постійно грають за різні збірні України??? Чому ви так не поливали брудом керівництво Закарпаття, Металіста, Кривбасу, Арсеналу, МетЗапу, Дніпра??? Чому? Тому що ви - тупі БАРАНИ!!! Чому не блеєте про керівництво Ворскли, Зорі, Волині??? У них же на відміну від Карпат по 5-6 місяців заборгована з/п!!! Ах, ви, мої шановні барани вважаєте що так як керують у Карпатах то є цирк??? А де дуже краще??? Ви б краще за Димінського керували? То вперед - Дим готовий продати клуб!!! Ах, у вас грошей навіть на відпочинок не маєте? То і не дивно, бо ви - БА-РА-НИ!
Anton Semchishin
продали б этот клуб уже хоть кому-то,бедные львовские болельщики.
vinger71
Справа не лише у тому, що на родину Яремченка здійснювався тиск у Донецьку. Все набагато складніше. У Димінського немає системності, він шарахається зі сторони в сторону - Кононов, Іщенко, Дячук-Ставицький (декілька разів), Шаран, Севідов, Йовічевич, Беззуб"як, Яремченко ,Лужний, Чанцев і т. д. Хто з цих тренерів мав реальну довіру Димінського й пропорацював щонайменше 4 -5 років, щоб створити стабільно сильну команду - один Кононов. А як бути зі ставленням до контрактних обов"язків? Захотів контракт виконав (себто заплатив зарплату), не захотів не виконав. Можна пригадати ситуацію з Федецьким, який не поїхав на Євро-2012 значною мірою через позицію Димінського. А продаж молодих гравців, які ще нічого не виграли з рідною командоб сумнівний успіх. Якщо б Карпати регулярно грали у єврокубках, ставали призерами УПЛ або хоча б вийшли у фінал Кубка України, а потім лідерів продали у серйозний чемпіонат, тоді можна було б погодитися з успішним менеджментом.
Й керівництво інших клубів теж критикували, й критикували нещадно. Приклади, Арсенал з Рабіновичем, Чорноморець з Клімовим, Закарпаття/Говерла з Шуфричем, Металіст з Курченком, Кривбас з Ліфшицем і т. д.
scooterok
Карпаты хоть какие-то рекорды стараются поставить)))
Юрий Попов
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил