Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 июня 2016, 19:37
7694
13

Сергей СИДОРЧУК: «Пропущенный гол - это моя ошибка»

Хавбек сборной Украины - о матче против Германии на Евро-2016 (0:2)

| Обновлено 13 июня 2016, 19:37
7694
13
Сергей СИДОРЧУК: «Пропущенный гол - это моя ошибка»
Півзахисник національної збірної команди України Сергій Сидорчук поспілкувався із представниками ЗМІ в українському Медіа-центрі, розташованому в Екс-ан-Провансі під час проведення Євро-2016.
 
Хавбек «синьо-жовтих» поділився своїми враженнями від учорашньої зустрічі зі збірною Німеччини, яка завершилася поразкою для українців з рахунком 0:2.
 
«Початок гри вийшов дещо скутим для нас, оскільки для багатьох хлопців це перший матч на такому високому рівні і з таким сильним суперником. Але як кажуть: «Вовка боятися – у ліс не ходити». В середині першого тайму врешті освоїлися на полі, звикли до трибун. Боятися було нічого. З усіма треба виходити і грати. Перший пропущений гол? Це був мій гравець, а значить – моя помилка.
 
Після фінального свистка тренери сказали нам забути цю гру. Вона залишилася у Ліллі, це вже історія. Розпочали підготовку до поєдинку із Північною Ірландією. Тепер ця гра – найважливіша для нас на турнірі», – сказав під час прес-конференції Сидорчук.
 
Також півзахисник збірної України відзначив збірну Уельсу, яка, за словами гравця, поки що сподобалася йому найбільше на Єврочемпіонаті: «Вдається дивитися матчі Євро-2016, які розпочинаються о 9 вечора за місцевим часом. Поки що подобається, як грають валлійці: видно роботу тренера і те, наскільки грамотною є ця команда у захисті та під час створення атак».
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vitalitzu
вообще то это в первую очередь ошибка судьи, фола там от Ракицкого и близко не было, везет нам на даунов свистуновских((
Ossa8860
Почему только Сидорчук? Кто заработал опасный штрафной, кто должен был подстраховать Сидорчука и, наконец, почему не сыграть вратарю на выходе? К тому же немцы сыграли классно в этом эпизоде, умеют зараза...
Доброгорский Юрий
Если твой игрок, почему ты играл к нему спиной??? Возможно не только Сидорчук с ним играл. Как разбирали в студии и повтор показывает, что там Федецкий был ссади игрока (и без игрока) и не доиграл...
katleta
Ясен пень твоя.
petr22222
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ser_nat
Ну было у него пару-тройку неплохихи финтов, больше чем у Ярмолы с Конопой вместе.
iniesta73
И тем не менее, WhoScored из полевых игроков СБУ,поставил самую высокую оценку Сидорчуку!!!
ser_nat
А вообще игра сборной оставила куча вопросов, вторая половина первого тайма, и весь остальной матч. И у меня пока особого оптимизма нет по поводу забросать шапками Северную Ирландию и Польшу.
Serge_new
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
WawanO
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
forever96young
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил