Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 30 мая 2016, 15:58
2706
0

Буковина осталась без тренера

Виктор Мглинец и Богдан Самардак покинули черновицкий

| Обновлено 30 мая 2016, 15:58
2706
0
Буковина осталась без тренера
Сьогодні, 29 травня, відбулися збори команди «Буковина» (Чернівці). Під час зборів стало відомо, що вирішили подати у відставку головний тренер ФСК «Буковина» Віктор Мглинець та його помічник Богдан Самардак. Нагадаємо, що в останньому домашньому матчі сезону наша команда не змогла обіграти у рідних стінах кременчуцький «Кремінь» (0:0) та за тур до завершення друголігової першості України опинилася на 5-ому місці. Ситуацію з відставкою Віктора Мглинця та Богдана Самардака прокоментував президент ФСК «Буковина» Сергій Гринюк.
 
«Домашня нічия у матчі з «Кременем» стала останньою краплею – головний тренер Віктор Мглинець та його помічник Богдан Самардак подали у відставку, яку я прийняв. Шансів проявити себе та отримати бажаний результат у тренерів було предостатньо. Багато хто скаже, що зміни у тренерському складі «Буковини» потрібно було зробити раніше, однак не так і легко знайти наставника з розумінням того, як побудувати команду. Це, на мою думку, одна з проблем усього українського футболу. Старими методами, з «коліна», зараз неможливо побудувати системну гру. На жаль, більшість тренерів думають майже однаково: «Ми наберемо виконавців, а найголовніше те, щоби побільше було грошей». А про побудову системної гри та план дій – ані слова…
 
Будемо вірити, що хлопці налаштуються на останню гру сезону та здобудуть бажаний результат. Коли ти знаєш чого хочеш і віриш у власні сили, то зможеш більше, чим тобі здається. Потрібно тільки захотіти та ніколи не здаватися! А Віктору Мглинцю та Богдану Самардаку хочу подякувати за работу у нашому клубі та побажати успіхів у подальшій тренерській кар’єрі «, - зазначив Сергій Гринюк.
 
В.о.головного тренера чернівецької команди став екс-захисник «Буковини» Роман Шпірнов, який тривалий час працює у нашому клубі. Нагадаємо, що 1 червня «Буковина» проведе останній матч сезону. Чернівецький колектив протидіятиме на виїзді команді «Колос» (Ковалівка). 
 
Источник ФК Буковина
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Мудрик рассказал, какую установку дал Ребров в перерыве матча с Исландией
Футбол | 27 марта 2024, 18:14 1
Мудрик рассказал, какую установку дал Ребров в перерыве матча с Исландией

Михаил также признался, что уже устал от камбэков и хочет выигрывать более уверенно

Андрей ЛУНИН: «Я считаю, что мы не имеем права пропускать такие мячи»
Футбол | 27 марта 2024, 17:23 10
Андрей ЛУНИН: «Я считаю, что мы не имеем права пропускать такие мячи»

Голкипер сборной Украины прокомментировал победу над командой Исландии

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.