Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2659
0

31-го мая стартует Мемориал Лобановского

В традиционном турнире сыграют Украины, Австрии, Сербии и Израиля

31-го мая стартует Мемориал Лобановского
З 31 травня по 3 червня у Києві відбудеться міжнародний футбольний турнір пам’яті Валерія Лобановського. Разом із молодіжною збірною України (U-21) участь у змаганнях візьмуть її однолітки з Австрії, Ізраїлю та Сербії, яка є діючим чемпіоном світу.
 
Урочисте відкриття турніру та церемонія покладання квітів до пам’ятника легендарному тренеру відбудеться у вівторок, 31 травня, об 11:00.
 
Матчі тринадцятого за ліком Меморіалу Лобановського пройдуть у два дні. 31 травня о 15:00 на стадіоні НТК імені В. Баннікова Сербія зіграє проти Австрії, а о 18:00 на поле стадіону «Оболонь-Арени» вийдуть збірні України та Ізраїлю.
 
2 червня відбудуться ще два поєдинки. У випадку перемоги українців у першій грі, фінал турніру розпочнеться о 18:00 на стадіоні «Динамо», а матч за ІІІ місце – о 15:00 на НТК ім. В. Баннікова. Якщо ж підопічним Олександра Головка не вдасться обіграти ізраїльтян, то о тій же 18-й годині на «Динамо» відбудеться поєдинок за бронзові нагороди, а фінальний матч розпочнеться о 15:00 на НТК ім. В. Баннікова.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.