Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 мая 2016, 09:57
7445
18

Оболонь на своем поле проигрывает Гелиосу

На второе место выходит «Черкасский Днепр», команда Солдатова довольствуется бронзой

| Обновлено 28 мая 2016, 09:57
7445
18
Оболонь на своем поле проигрывает Гелиосу
Заключний матч сезону оболонці проводили у рідних стінах і за підтримки своїх вболівальників, яких, до слова, зібралося чимало на Оболонь-Арені, незважаючи на будній день і ранній початок гри. І футболісти пивоварів, і вболівальники чудово розуміли, що лише перемога дозволить біло-зеленим закінчити чемпіонат на другій сходинці, адже мало хто сподівався на позитивний результат в Динамо-2 у Черкасах. За відсутності в заявці Шевчука, який за перебір карток не зміг допомогти своїй команді, Сергій Солдатов випустив у старті Олександра Іващенка, а в парі з Сергієм Даценко у захисті діяв Костянтин Коваленко, а не капітан Корнєв.
 
Господарі прогнозовано зі старту розпочали свої атаки на ворота суперників. Пивовари відчували підтримку трибун і на цій хвилі намагалися швидко відкрити рахунок у матчі, а кілька напівмоментів у виконанні біло — зелених ніби натякали, що гол назріває. Проте сталося все зовсім навпаки. Послідував простріл з правого флангу атаки Геліоса, Піцан хотів перехопити м’яч, але не втримав його і зрізав у власні ворота… 0:1! Курйозний гол був абсолютною несподіванкою для нашої команди і явно не входив у план на гру. Тому оболонці швидко прийшли до тями і кинули усі сили на атаку! Так, Ілля Коваленко вирвався на побачення з голкіпером харків’ян, але не зміг його переграти — чудову нагоду втратив півзахисник! Згодом Іващенко майже звільнявся від опіки захисників і вибігав віч-на-віч, однак нападника звалили з ніг на лінії штрафної! Арбітр призначив стандарт, але Фаворову не вдалося виконати його як слід.
 
Другий тайм битви вийшов у найкращих традиціях драми! Дебютні хвилини пройшли доволі метушливо, боротьба точилася здебільшого в центрі поля. Оболонці не мирилися з ситуацією, яка склалася, що є сили зціпили зуби і, пробиваючись крізь стіну невпинного мусонського дощу, побігли вперед! Старання господарів швидко отримили свою нагороду: захисник і голкіпер  «сонячних» не розібралися між собою в простій ситуації і Артем Фаворов, обікраши обох, вколотив м’яч у пусті ворота — 1:1. А вже далі почалася справжня вистава — на сцені з’явилися люди в чорному! На 64-й хвилині Сергій Даценко отримав другу жовту картку за, начабто, порушення правил, якого насправді й близько не було! Якщо хтось і порушував правила на футболісті Геліоса в тому епізоді, то це Проневич, але аж ніяк не Сергій Даценко…
 
Навіть перебуваючи у меншості підопічні Сергія Солдатова володіли ігровою і територіальною перевагою, однак третя сила грала у свою гру… Так, вже на останніх хвилинах основного часу Артем Корольчук прийняв м’яч у штрафній харків’ян, але був звалений на газон захисником — свитсок арбітра промовчав в епізоді, коли відвертий фол був просто очевидний! А вже коли «біло-зелені» всією командою кинулись виривати перемогу футболісти «Геліоса» підловили наших хлопців на класничній контратаці та забили другий гол… До кінця матчу залишалися лічені хвилини…
 
Фінальний свисток арбітра зафікусвав перемогу гостей! Матч з осадом, матч з відчуттям образи, поєдинок-несправедливість…
 
 
«Оболонь-Бровар» (Киев) - «Гелиос» (Харьков) 1:2
Голы: Фаворов, 66 - Пицан, 9 (авт.), Кича, 90+3.
«Оболонь-Бровар»: Пицан, Пинчук (Сахнюк, 46), К.Коваленко, Даценко, Шевченко, Проневич (Корольчук, 79), Фаворов, Бидловский, И.Коваленко, Иващенко (Корнев, 68), Продан.
«Гелиос»: Сидоренко, Глушицкий, Гершман (Чередниченко, 46), Лобойко, Васильев, Помазан (Кича, 25), Комарницкий, Луценко, Субочев, Ивашко, С.Кравченко.
Предупреждения: Даценко, 45, Пинчук, 45+1, Бидловский, 45+3, Корнев, 69, Аблитаров, 88 - Гершман, 33, Субочев, 45+4, Задоя, 77, Глушицкий, 84, Чередниченко, 90+1.
Удаления: Даценко, 64 - Глушицкий, 90+2.

 
 
«Черкасский Днепр» (Черкассы) - «Динамо-2» (Киев) 3:1
Голы: Семенина, 48 (пен.), Батальский, 71, Синегуб, 80 - Исраилов, 40.
«Черкасский Днепр»: Будюк, Балан, Гончаренко, Тарасенко, Синегуб, Кошка, Сафонов (Давыдов, 67), Мединский, Семенина (Шопин, 84), Ямполь, Качур (Батальский, 69).
«Динамо-2»: Волынец, Братков, Трубочкин, Нестеренко, Немтинов (Трояновский, 46; Нагорный, 65), Джгереная, Исраилов, Цыбульник, Полегенько, Маик (Мазур, 90), Ковбаса.
Предупреждения: Кошка, 75, Тарасенко, 90+1 - Братков, 31.
Удаления: Исраилов, 74.
 

Источник ФК Оболонь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

КЛОПП: Нам нужно, чтобы МанСити проигрывал. Арсенал выглядел не очень слабо
Футбол | 25 апреля 2024, 01:55 1
КЛОПП: Нам нужно, чтобы МанСити проигрывал. Арсенал выглядел не очень слабо

Главный тренер «Ливерпуля» прокомментировал поражение от «Эвертона» (0:2)

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 18
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

Комментарии 14
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Aratt
Заголовок не соответствует истине. Стоит Черкассам в последнем туре сыграть в ничью и Оболонь снова на втором месте
emix30001956
А куди подівся останній 30 тур, де Оболоні гарантовано 3 очка? Щось автор цієї замітки явно випав з реальності. Піти і собі покурити щось таке, може і я побачу наші Черкаси в прем'єр-лізі
Игорь Шевченко
Черкассам удачи и что бы звёзды все сошлись и вы вышли в вышку.
ВАДИМ(АНТРАЦИТ)
Ну и где момент на видео с чистым пенальти в ворота Гелиоса ?
Dmitry Galyuk
https://youtu.be/05Yo1bJaxf8
Dmitry Galyuk
а кто сопли жует ?
Aleks_97
По нынешнему регламенту 2 место проходное в вышку?
hoholin
Урааа, может не будет в УПЛ еще одной фарм-команды Динамо-покупалы!
ne_zidan
ОООООО......Это главная европейская новость