Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 19 мая 2016, 11:13
1956
0

В продаже билеты на благотворительный матч Байрашевского

Сборная ветеранов проведет очередной поединок в Ровно

| Обновлено 19 мая 2016, 11:13
1956
0
В продаже билеты на благотворительный матч Байрашевского

Відсьогодні усі бажаючі зможуть придбати квитки на благодійний футбольний матч між ветеранами рівненського «Вереса» та збірної України, що відбудеться у Рівному 21-го травня.

Ціна квитка - 20 гривень.

Нагадаємо, виручені від продажу квитків кошти – підуть на допомогу екс-воротарю луцької «Волині», столичних ЦСКА та «Арсенала», а також рівненського «Вереса» - Романа Байрашевського. Останній страждає від рідкісної хвороби коліна. Українські лікарі допомогти экс-голкіперу не можуть. А операція у Німеччині коштує близько 35-ти тисяч євро.

Сьогодні з 15:00 квитки на благодійний матч можна придбати на фірмовій стійці у ТЦ «Злата Плаза». Відзавтра квитки там продаватимуться з 12:00 до 20:00 щодня!

Нагадаємо, благодійний матч між ветеранами «Вереса» та збірної України розпочнеться 21-го травня на стадіоні «Авангард» о 13-00.

У складі збірної України на поле вийдуть такі «зірки» українського футболу як Сергій Коновалов, Едуард Цихмейструк, Олег Саленко, Олег Венглинський, Юрій Максимов, Олександр Мелащенко, Віталій Косовський та інші.

 

Источник ФК Верес
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.