Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 мая 2016, 00:01
4362
7

РЕШКО: «Зозуля посягнул на судью. Это минимум полгода...»

Экс-глава КДК - о возможном наказании для форварда «Днепра»

| Обновлено 14 мая 2016, 00:01
4362
7
РЕШКО: «Зозуля посягнул на судью. Это минимум полгода...»
Sport.ua

Екс-глава КДК Стефан Решко вважає, що Зозуля повинен бути відсторонений від футболу мінімум на півроку

Форвард «Дніпра» Роман Зозуля, який після кубкової поразки від «Зорі» (0:2) стусаном проводив з поля арбітра Анатолія Абдулу, прорвався і в суддівську кімнату. Але, як запевняє гравець, не для продовження розправи, а щоб вибачитися за свою агресію: «Після матчу я майже всю ніч не спав. Шкода, що мої неконтрольовані емоції все сприйняли як застосування фізичної сили по відношенню до арбітрів. Такого Зозулю більше ніхто ніколи не побачить».

Каяття може пом'якшити покарання Роману, якому світить рік поза футболом. Але таке ж загрожує ще й Руслана Ротаня. За нашими даними, в рапорті (на підставі якого КДК 18 травня буде виносити покарання) Абдула вказав на застосування сили не тільки Зозулею, а й на удар (який не потрапив в об'єктиви телекамер), який отримав від капітана дніпрян. «Свавілля. І це збірники країни! – Обурений екс-глава КДК Стефан Решко. – Здавалося, була б у Зозулі шабля, він би порізав арбітра. А уявіть, якби за своїм кумиром на поле вибігли уболівальники. Та вони могли влаштувати рознос стадіону, людей побити. Могли бути жертви... Так як Зозуля зазіхнув на суддю – це 12 місяців. Ну півроку – мінімум. Але, думаю, нічого такого не буде... Ви ж знаєте, по одній статті можуть і розстріл дати, і героя соцпраці».

Невизначеною залишається і доля «Дніпра». За нашими даними, вчора менеджмент клубу повинен був обговорювати в Україні з власником майбутнє ФК. «Для початку господар вислухає, яка ситуація з боргами, дисциплінарними санкціями, – говорить наше джерело. – А вже через кілька днів, думаю, прийме рішення. Це може бути і скорочення бюджету з подальшою ставкою на дублерів, і банкрутство – боргів там може виявитися на десятки мільйонів доларів».

Источник Сегодня Спорт
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
KutaiskiKipanidse
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
pulcinello96
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
rno555
а хто знає істинні наміри- може хотів в коханні признатись а може поцілувати ,а може слова вдячності сказати за високий рівень суддівсявства -горячі люди вони не передбачувані
DKTheBest
А Абдула обращался к доктору, снял побои (пендель)?
След от пенделя остался?
А на видео пендель есть?