Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Пляжный футбол
|
6523
1

Пляжный футбол: Украина и Россия сразятся в 1/4 финала КЕ!

Жеребьевка Кубка Европы свела сборную Украины с двукратными чемпионами мира

Пляжный футбол: Украина и Россия сразятся в 1/4 финала КЕ!

Україна та Росія зустрінуться у чвертьфінальній битві Кубка Європи з пляжного футболу! У Белграді відбулось жеребкування матчів Кубка Європи, який пройде з 24 по 26 червня у Сербії. Протягом трьох днів на турнірі зіграють вісім найсильніших команд пляжного футболу нашого континенту. Отже, жереб звів дворазових чемпіонів світу росіян саме з нашою командою. І це буде перший офіційний матч між командами за всю історію! У 2011 році ми грали з російською командою товариський матч у столичному Гідропарку і тоді перемогли з рахунком 3:2. Але то був неофіційний матч, а зараз на кону буде стояти перепустка у півфінал Кубка Європи! Відео найкращих моментів цього пам’ятного для всіх матчу:

До речі, збірна України одного разу здобувала цей трофей. У 2007-му році в іспанській Террагоні наша команда у фіналі переграла збірну Франції 3:0 й виборола Кубок. А наш голкіпер Володимир Гладченко був визнаний найкращим воротарем турніру! Що до Росії, то ця команда двічі вигравала трофей – у 2010 та 2012 роках.

Додамо, що переможець чвертьфінальної битви Україна – Росія у півфіналі турніру зустрінеться з переможцем пари Португалія – Іспанія!

Всі чвертьфінальні пари Кубка Європи з пляжного футболу:

ПТ, 24.06.2016

Сербія – Угорщина

Італія – Швейцарія

Португалія – Іспанія

УКРАЇНА - Росія 

Лев Галушко, прес-служба АПФУ

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.