Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 10 мая 2023, 18:43
7752
10

Александр ГЛЫВИНСКИЙ: «Шахтер некорректно вел себя»

Пресс-атташе национальной сборной – о конфликте в матче «Шахтер» - «Динамо»

| Обновлено 10 мая 2023, 18:43
7752
10

Пресс-атташе національної збірної України Олександр Гливинський в ефірі Громадського ТБ прокоментував сутичку між Тарасом Степаненко та Андрієм Ярмоленко, та висловив свою думку відносно цього конфлікту.

- Як в збірній віднеслися до цього конфлікту між футболістами?
- Звичайно, ставлення до цього не може буде інакшим, окрім як негативним. Те, що відбулося – надзвичайна подія. Такого не мало би відбутися. В цьому сенсі хлопці однозначно неправі, неправі усі – хтось більше, хтось менше. Їм усім потрібно думати над тим, як вийти з цієї ситуації. Це будуть робити і тренери, і Федерація, але і самим хлопцям треба зрозуміти, що кожен із них винен у цьому.

Те, що відбулося, це результат недисциплінованості і невихованості. Цей матч дивиться все суспільство. Не хочу виправдовувати динамівців, особливо Ярмоленка, який однозначно перейшов межу, але і що стосується провокативних дій, то їх теж не треба було робити. Хоча і Степаненко не так багато зробив.

Хочеться сказати, що «Шахтар» себе не коректно вів в останній час. Всі заяви про те, що «Шахтар» - клуб номер один, що «Динамо» не справжній чемпіон, якщо не обіграє «Шахтар» - все це не робить честі донецькому клубу. Я не хочу жодного клубу виправдовувати, але такі речі тільки підігрівали нездоровий ажіотаж. В результаті це десь дало вибух.

Не хочу виправдовувати хлопців. Яка би не була ситуація, вони повинні відповідати за свої вчинки. Всі вони повинні думати, як вийти із ситуації, а не робити гучних заяв про кінець дружби в тому числі. Якщо хочете грати в збірній, треба думати головою і відповідати за свої вчинки.

- Раніше конфлікти між Степаненком і Ярмоленком були?
- Між ними крім тієї футболки нічого такого не бувало. Загалом після клубних матчів бували моменти. Я пригадую, як після матчу «Дніпра» і «Металіста», коли ще харків’яни не мали проблем, посварилися Едмар і Ротань. В перший день збору в їдальні Ротань сам покликав Едмара, вони поговорили і з`ясували все. Були моменти між Федецьким і Шевчуком, але хлопці у всьому розібралися. Безумовно, на полі є емоції. Але ніколи ще кулаками не билися, все було спокійніше.

Атмосфера у нас позитивна, всі хочуть грати на Євро, тому кожному треба подумати. Знайти в собі сили і вибачитися один перед одним, та вийти із цієї ситуації по чоловічому. Був вибух емоцій, але треба зробити крок для зближення.

Источник Footboom
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин объяснил, почему остался по центру во время удара Бернарду Силвы
Футбол | 18 апреля 2024, 05:51 3
Лунин объяснил, почему остался по центру во время удара Бернарду Силвы

Андрей дважды отразил пенальти и помог Реалу пройти Манчестер Сити в Лиге чемпионов

Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца
Футбол | 18 апреля 2024, 08:35 4
Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца

Флорентино остался явно в восторге от игры Андрея в поединке Манчестер Сити – Реал

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
cucumber
Шахтер говорил, а Ярмоленко бил, вот в чем разница.
holodvova-10
Якщо Ярмолкеко не вибачется перед Степаненком і усією футбольною громадкістю, особисто я його в збірній не хочу бачити, який би він не був крутий футболіст. Він повів себе як бидло і повинен це визнати.
lanfer_2012
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Anton Semchishin
Типа 3 безответных гола забил? Надо было из уважения парочку пропустить?
Arab77
"Шахтар" винен, що підігрівав СПОРТИВНИЙ інтерес до матчу? Так роблять усі команди. Це говорить ПРЕС-АТАШЕ національної збірної??? Соромно за низький професійний рівень прес-аташе.
wrath
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил