Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 03 мая 2016, 15:34
33837
145

ПАВЛИВ: «Игроки Динамо отнеслись к Степаненко слишком мягко»

Лидер ультрас «Карпат» посоветовал руководству «Шахтера» держать игроков подальше от трибун

| Обновлено 03 мая 2016, 15:34
33837
145
ПАВЛИВ: «Игроки Динамо отнеслись к Степаненко слишком мягко»
footballgazeta.com

Лідер ультрас «Карпат» Тарас Павлів прокоментував сутичку між футболістами «Динамо» та «Шахтаря» в останньому турі УПЛ та звернувся до керівництва львівського клубу.

«Спочатку хотілося написати якийсь загальний лист від всього фанатського руху з попередженням до футболістів і керівництва «Шахтаря», заодно працівників «Арени Львів» і всіх відповідних органів, але назвемо це просто думками вголос. Думаю, всім, кому потрібно щось з цих думок зрозуміти - зрозуміють, а всім, кому потрібно прийняти міри - приймуть, щоб потім не було розмов, що знову в усьому винні фанати.

І найголовніше: щоб потім кісєльов і наші проросійські канали не показували, як не люблять донецьких у Львові, і знову пішла вже призабута пісня про Схід і Захід.

Всі, хто в фанатському русі не перший рік, або як мінімум слідкують за футболом, передбачали ситуацію, яка сталася на матчі «Шахтар» – «Динамо» після третього голу на нашому матчі з Шахтарем, але, оскільки така ситуація сталася на тиждень раніше і на матчі з «Карпатами», вона вже точно не повториться, все буде набагато «яскравіше». Ярус в нас явно не другий, а перший, і з «Карпатами» вже напевно буде грати Срна (який зазвичай є «ініціатором» таких конфліктів), і рахунок напевно точно буде не 0:3, тому «накал» ситуації на трибунах буде набагато більший, і події як на трибунах, так і на футбольному полі будуть розвиватися набагато «трагічніше», не закінчаться лише трьома червоними карточками.

Просто попередження до керівництва «Шахтаря»: якщо якийсь клоун в стилі Степаненка, підійде до нашого сектору ближче, ніж на відстань докинутого до нього фаєра, то в нього він полетить не один, і, повірте, хтось таки точно попаде. Тому тримайте свого Срну, Степаненка, Ракитського (в інших ваших хлопців не проявлялася настільки хамська поведінка, як в попередніх трьох, тому надіємося, що і не проявиться) подалі від нас, і все буде добре.

До журналістів, які люблять роздувати такі ситуації і вже починають кудкухдакати в стилі «футболісти Динамо зірвалися», «Ярмоленка треба дискваліфікувати пожиттєво», тобто до тих, які не помічають реальності, бо просто не можуть витягнути свій язик з дупи «Шахтаря» – як Ярмоленко, так і всі футболісти «Динамо» вчинили навіть трохи м'яко по відношенню до Степаненка і всіх, хто вступався за нього.

Структури (не буду тут перечислять які) і так прочитали цю інформацію і, надіюся, що донесуть до всіх, кому потрібно це знати, щоб не було потім незручної ситуації як для них, що вони допустили це, так і для нас: в стилі «бидло, як ви могли?» і «то ж футбол, що ви робите?»

Зразу напишу для хлопців, яких повернули на стадіон, і вони в чорних шоломах вибігали на сектор, який був зайнятий вболівальниками «Шахтаря». Як Ви розумієте, що особисто проти вас ми нічого поганого не маємо, хоча і підозрюємо, що більшість з вас є колишніми працівниками «Беркуту», можливо хтось з наших хлопців і воював з вами разом на Сході, але коли виникають ситуації, на кшталт цієї, що виникла на матчі «Шахтар» – «Динамо», «тут нічого вже не поробиш»))))))», – написав Павлів на своїй сторінці в соціальній мережі ВКонтакті.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

СУДАКОВ: Не было б исполнителей, как Мудрик, Цыганков – не отдал бы ассисты
Футбол | 29 марта 2024, 03:49 1
СУДАКОВ: Не было б исполнителей, как Мудрик, Цыганков – не отдал бы ассисты

Георгий прокомментировал победу сборной Украины над Исландией (2:1)

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Комментарии 128
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
zarhsinskiy
таким неандертальцям взагалі потрібно заборонити на футбол ходити
Nikolay Aushev
Ума как у креветки под панцирем...
Graider
вся суть цього інтерв'ю : футболіст не повинен радіти, бо якась холерна амеба кине файер. Що роблять такі амеби на стадіоні, і чому проносять фаєри?
Anton Semchishin
я всегда знал,что футбольные фанаты одноклеточные,пытающиеся компенсировать собственную непотребность и бесполезность матерными кричалками,вызывающим поведением и мордобоем.
alyk67
І оце таким стоєрожденим довбням надають можливість шось казати?Хоча в одному цей дебіл правий,рахунок точно не 0-3 буде,а принаймні вдвічі більше.
palopgameira
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
pitt_not_brad
Цей хлопець не цілком здорова людина. Його місце на Кульпарківській
Veteran80
И это говорит "Лідер ультрас «Карпат»", которому Шахта спасла от сноса стадион, привезла большой Футбол в город!!! Чувствуется неадекватность хлопца!!! Остается только пожелать 0:5 с Шахтой.
Stromae
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
alex8-48
Я так и не понял,какие претензии у автора к Степаненко.
Если к тому,что он ломал Динамовцев во время игры? Так нужно было и ему отбить голову и ноги во время игры,но когда это делается в отношении к не играющему игроку
тогда и получается бальзам на душу для российских СМИ,которые ищут лишний повод для доказательства не цивилизованности украинцев.
Учти,что это было сделано на глазах тысяч телезрителей во всём Мире и вреда от действий динамовцев для имиджа Украины,в разы больше,чем от перешедших в российский чемпионат,которых многие считают недостойными играть в СБУ-те хоть поехали в футбол играть в стан врага,а эти ему пособничают в обливании грязью Украину. Если показательно не наказать этого горе-футболиста(Ярмоленко),в плоть до отстранения из сборной,то пророссийским СМИ не составит большого труда доказать, что украинцам ещё рано в цивилизованный Мир.
rushal77
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Владимир_Скидан( Ст.Оскол)
мне вот интересно если на Евро-16 тот же Ярмола ,что с ним случается, подбежит к трибунам после гола и похлопает по гербу на футболке,игроки команды соперника могут его бить?
mafiozi250
Вот такие недоразвитые - как этот ультрас и помогли сделать ситуацию в стране такой , какова она на данный момент
dynamot1967
Люди сколько можно идеализировать Дыбиленко, что он сделал такого что юное поколение сделало его героем? Он что помог сборной пройти Францию, он довёл Динамо до финала Лиги Чемпионов? Очнитесь люди, это Черниговский жлоб который теперь упивается славой и в каждом интервью говорит, что он не обижается на тренеров киевского Динамо, что в 14 лет не заметили его "талант". Одним словом ЧМО болотное. Из за него убрали с сборной Украины Заварова за то, что тот его покритиковал. А Дыбиленко что новый Шевченко, я не говорю о Месси или Рональдо. Так ему до Шевы как свинье до неба!
Graider
отстрелювать таких нада
PapaGuye
Вот таких б ы д ло-фанатиков и стоило бы изолировать от людей подальше вместе с бревноленками и иже с ними
bertolu44io
Я не розумію, як можна оправдовувати СКОТСЬКУ поведінку Ярмоленка, навіть беручи до уваги те, що Степаненко поступив не дуже толерантно по відношенню до фанів Динамо. Павлів дибілус - ви тільки подвіться на його тупу пику.
pitt_not_brad
Я мав на увазі Павліва. Уважно погляньте на його писок
ruslan_12
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил