Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 05 апреля 2016, 13:59
1689
0

СТУПАР: «Результативную атаку Металлиста начал арбитр»

Экс-арбитр ФИФА поделился мнением о судействе в минувшем туре УПЛ

| Обновлено 05 апреля 2016, 13:59
1689
0
СТУПАР: «Результативную атаку Металлиста начал арбитр»
dynamo.kiev.ua

«Шахтар» — «Металіст». Якась незрозуміла гра — ні попереджень, ні порушень. «Шахтар» за перший тайм встановив рекорд — усього три фоли, а за гру — 11 порушень. Юрій Грисьо не мав проблем, відзначився лише тим, що розпочав результативну атаку харків’ян після того, як у нього влучив м’яч.

«Ворскла» — «Сталь». Івану Бондарю дістався складний матч через кліматичні умови. Але з грою він впорався, можна відзначити момент на 83-й хвилині, коли після удару Шиндера м’яч з близької відстані влучив у притиснуту до тулуба руку захисника, і арбітр правильно розібрався, не призначивши 11-метровий. До цього було ще два моменти: падіння Ткачука і Вороніна в штрафному, і Бондар зафіксував фол в атаці, але там не було ніякого порушення, і суддя себе перестрахував. Також мала місце сутичка, коли отримав попередження Даллку в результаті конфронтації після того, як Едгар Малакян зачепив Коломойця бутсою по обличчю. Можливо, треба було показати картку ще й вірменину.

«Зоря» — «Карпати». Володимир Безуб’як розкритикував суддівство. Але критика Юрія Вакса була безпідставною. 11-метровий у ворота «Карпат» безсумнівний: Гітченко спочатку притримав Тотовицького за футболку, а потім ще й вдарив суперника по ногах. Це очевидний фол останньої надії. Як недолік: коли Сиваков у верховій боротьбі рукою зачепив по голові Окечукву, і тому забинтували голову, чомусь арбітр не звернув на це увагу.

«Олександрія» — «Динамо». Анатолій Абдула провів цей бойовий матч на своєму звичному високому рівні. Один момент: коли Полярус у боротьбі зіграв проти Велозу прямою ногою, арбітр був поруч, але чомусь не дав попередження.

«Волинь» — «Чорноморець». Це історичний момент. Катерина Монзуль дебютувала у вищому дивізіоні не гірше за чоловіків. Вона — досвідчений арбітр, багато матчів провела в другій лізі, першій, у жіночому футболі на сьогодні є кращою. І цей авторитет спрацював у матчі, хоч було видно, що вона трохи хвилюється. Цей поєдинок не був простим. Щодо вилучення Филимонова: спочатку він грубо зіграв проти Герасимюка, за що справедливо отримав попередження, і тут-таки капітан одеситів побачив перед собою другий «гірчичник» за невдалий підкат. Монзуль мала право показати цю картку, але арбітр не завжди повинен судити формально. Думаю, якби Катерина обмежилася усним попередженням, мовляв, ще один фол і буде вилучення, було би правильно. Через п’ять хвилин після вилучення Монзуль не проявила послідовність, коли Герасимюк грубо «врізався» в Калитвинцева і не отримав попередження. Свою принциповість вона хотіла показати в моментах, де не треба цього робити. Коли м’яч вводиться в гру з іншої половини, з центра поля, метр-два не грають суттєвої ролі. Треба знати зони поля, де потрібно бути принциповим. Але загалом її можна привітати з дебютом.

«Говерла» — «Олімпік». В’ячеслав Грозний вперше похвалив арбітра. Микола Балакін справедливо вилучив Танчика, який, таке враження, сам напросився на другу жовту, і Парцванію, як і призначив 11-метровий у ворота ужгородців. Лише залишив без уваги, коли Гавриш ліктем розбив губу Драченку.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 17:11 0
Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами

Дальше всех из украинок прошла Ангелина, которая остановилась на стадии 1/8 финала

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.