Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 апреля 2016, 17:01
3162
1

Николай ФЕДОРЕНКО: «У Днепра больше шансов, чем у Зари»

Футбольный эксперт - о предстоящих матчах 20-го тура чемпионата Украины

| Обновлено 01 апреля 2016, 17:01
3162
1
Николай ФЕДОРЕНКО: «У Днепра больше шансов, чем у Зари»
«Шахтар» — «Металіст». Що тут думати? Потрібно реально дивитися на стан справ. На даний момент «гірники» набагато сильніші за харків’ян. Зрозуміло, що донеччани виграють. Великим фахівцем не потрібно бути, щоби дійти такого висновку.
 
«Ворскла» — «Сталь». Дніпродзержинська команда мала непоганий вигляд на старті весняної частини, видно, що наставник поставив гру. Утім, полтавці переграють опонента. Позначиться, що в господарів значно вищий рівень зіграності колективу.
 
«Зоря» — «Карпати». А це вже цікавіше! Віддають перевагу луганцям. Очевидно, що залікові пункти потрібні обом ФК. Одначе підопічні Вернидуба об’єктивно прагнуть знову потрапити в єврокубки. Відтак у кожній грі намагатимуться досягти максимального результату.
 
«Олександрія» — «Динамо». Думаю, що зіграє свою роль клас киян. Хоча олександрійський колектив мені імпонує, особливо проти лідерів грають непогано. Проте динамівці повинні брати три бали. Нічия на Кубок? Цей той випадок, коли доречно сказати, що це два різних турніри. Якщо говорити про статус змагань, вочевидь, «Динамо» робить ставку на чемпіонат.
 
«Волинь» — «Чорноморець». Рівні суперники, обидві команди славляться бійцівськими характерами. Ризикну припустити, що в зустрічі буде нічия. «Чорноморець» чіплятиметься за очки, боротиметься. Зараз для них це характерно. Водночас футбол у лучан — силового плану. Найшла коса на камінь, називається.
 
«Говерла» — «Олімпік». Амбіції закарпатців поки не відзеркалюються на справі. Мабуть, занадто багато речей тримали в таємниці. Отож віддам перевагу донеччанам. На мою думку, на сьогодні підопічні Романа Санжара демонструють змістовніший футбол.
 
«Дніпро» — «Металург». Порівняв гру та проаналізував календар «Зорі» та «Дніпра»: в дніпрян більше шансів на третє місце. Думаю, що Мирон Маркевич правильно використає додатковий тиждень перерви для підлеглих. Отож на наступну гру команда вийде повною обоймою. Важливо, коли команда без травмованих; відтак у повному складі готується до найближчого туру. Тим паче претенденти на бронзові медалі наступного туру зійдуться в очному протистоянні. Раніше було сім очок відриву, а тепер — чотири, бо «Дніпро» обіграв «Шахтар», а «Зоря» поступилася «Динамо». Далі в них особиста зустріч. Окрім того, в луганців іще матчі з «гірниками» та «Ворсклою». Натомість дніпропетровці матимуть ліпший календар. Об’єктивно розмірковую: за грою віддам перевагу «Дніпру», а за бажанням і налаштуванням — «Зорі». 
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
zhevaua
Ну это субъективное мнение одного из миллиона Футбольных экспертов (непонятно только кто их экспертами назначает). После таких вестей мотивацию Днепру будет ой как сложно поднять, а у Зари наоборот подскочит дабы использовать такой шанс правильно.
Заря не раз показывала как надо обыгрывать Днепр и может уверенно повторить.