Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 29 марта 2016, 15:01
1369
0

Ольга Харлан стала еще одним послом сборной Украины

Знаменитая фехтовальщица будет способствовать популяризации футбола

| Обновлено 29 марта 2016, 15:01
1369
0
Ольга Харлан стала еще одним послом сборной Украины
ffu.org.ua

Участь української команди у континентальній першості є надзвичайно важливою та очікуваною подією для усієї країни. Саме тому Федерація футболу України ініціювала проект «Амбасадори збірної», який покликаний об'єднати відомих українців з метою популяризації улюбленої гри.

Перших амбасадорів збірної було представлено 9 березня. Ними стали: Джамала - українська співачка, учасниця Євробачення-2016; Олександр Денисов - телеведучий, генеральний директор телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2»; Сергій Притула - телеведучий, шоумен; Сергій Василюк - лідер гурту «Тінь Сонця»; Роберто Моралес - спортивний журналіст, телекоментатор.

Під час матчу Україна-Уельс зіркова команда збільшилася ще на одну відому постать - цього разу спортивну. Новим амбасадором нашої команди стала олімпійська чемпіонка з фехтування, багаторазова чемпіонка світу та Європи - Ольга Харлан.

«Спорт допомагає прославляти Україну в усьому світі. Як спортсменка я знаю і гіркоту поразок, і безмежну радість перемог. Кожен бій  - складний. Тож бажаю нашій команді не зупинятися на досягнутому, гідно рухатися вперед до нових звершень. Слава Україні!» - зазначила Ольга Харлан.

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.