Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2472
0

Возвращение в Одессу и первый матч Шевченко

Сборная Украины проведет первый официальный матч в 2016-м году

Возвращение в Одессу и первый матч Шевченко
Усього година залишилася до початку першого матчу збірної України у 2016 році. Сьогоднішній спаринг команд України та Кіпру є символічним у багатьох аспектах. По-перше, «синьо-жовті» не проводили свої матчі в Одесі з 2013 року. По-друге, гра на стадіоні «Чорноморець» стане однією з двох запланованих поєдинків на українській землі напередодні Євро-2016. Ще один цікавий факт полягає у тому, що саме зустріч з Кіпром стане дебютною для Андрія Шевченка у якості тренера «синьо-жовтих».
 
Фактор Шевченка
 
Рекордсмен національної команди за кількістю матчів Анатолій Тимощук втамував інтерес численної армії прихильників збірної України відносно того, яку роль відіграє у команді Андрій Шевченко. «Мені було приємно працювати з Шевченком у якості гравця. Він пограв у багатьох сильних клубах, контактував з численними відомими фахівцями. Я вважаю, що поява Шевченка у збірній - додатковий стимул для гравців».
 
За словами хавбека, який сьогодні може вийти на свій 142 матч за збірну, майбутні контрольні поєдинки є важливими як для команди, так і для кожного окремого гравця. «Впевнений, що вже зараз тренерський штаб розглядає усіх претендентів, які можуть потрапити до фінальної заявки на європейську першість», - підкреслив Тимощук.
 
Патріотизм Бойка
 
Якщо у перший день збору Денис Бойко спостерігав за діями партнерів по команді за межами поля, то вже на вікритому тренуванні голкіпер «Бешикташа» працював на рівних з усіма. У матчі турецького чемпіонату Бойко отримав пошкодження, але нині він готовий до виходу на поле. «Було невеличке ушкодження, але зараз завдяки своєчасному втручанню лікарів я почуваюся дуже добре. Матч із Кіпром? Зараз усі команди грають і показують гарний футбол. Це товариська гра, а тому результат не буде тяжіти ані над нами, ані над суперниками», - залишив свій прогноз Бойко відносно того, як розвиватимуться події у протистоянні з острів'янами.
 
До речі, робив він це у незвичній для себе манері – українською мовою. Трохи згодом стала відома і причина цього рішення: «Я вважаю, що коли приїжджаєш до України, ти повинен, як тільки можеш, демонструвати своє відношення до рідної країни». 
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 10
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика
Футбол | 24 апреля 2024, 14:37 6
Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика

Форвард «Жироны» может продолжить карьеру в «Наполи»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.