Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 18 марта 2016, 17:29
1946
2

Роман МАКСИМЮК: «Шансы Динамо и Зари 50 на 50»

Экс-игрок «Динамо» и «Днепра» поделился ожиданиями от матчей 19-го тура УПЛ

| Обновлено 18 марта 2016, 17:29
1946
2
Роман МАКСИМЮК: «Шансы Динамо и Зари 50 на 50»
rpravda.com

«Чорноморець» — «Олександрія». Дивився матчі попереднього туру за участі обох команд. Враження протилежні. Одесити сподобалися, попри 0:4, особливо в першому таймі. Розгром спричинило, на мою думку, вилучення в їхньому складі. У Бабича непогана молода команда, котра, вважаю, може виграти в олександрійців, якщо ті покажуть настільки ж погану гру, як із «Олімпіком».

«Сталь» — «Говерла». Якщо чесно, нинішня «Сталь» нідерландського фахівця імпонує мені. Насамперед тому, що намагається реалізувати непритаманний для нашого простору футбол — атакувальний, технічний, комбінаційний. Минулого ігрового дня вони не зовсім заслужено поступилися, зокрема тому, що в першому таймі створили аж три голеві моменти, втім, жодного не реалізували.Тренеру потрібен час для реалізації задуманого, та вже сьогодні в нього непогано виходить. Ставлю на господарів поля.

«Металіст» — «Ворскла». Полтава пропускала попередній тур, отже хлопці мали трохи скучити за футболом. Тим паче, саме гості борються за серйозну турнірну ціль — єврокубки. Причому боротьба триває серйозна: багато хто думав, що «Дніпро» здався, проте реальність показала, що це далеко не так. Тому віддам перевагу гостям, особливо в контексті не зовсім упевнених дій харків’ян в Ужгороді.

«Олімпік» — «Волинь». 50х50. У Санжара хороша команда зі своїм почерком. У Кварцяного колектив теж не в тім’я битий, тим паче, спов­нений западенського духу, тобто затятості, схильності до боротьби. Очікую непоганого матчу, котрий, імовірно, завершиться внічию.

«Карпати» — «Дніпро». Якщо «Дніпро» знову покаже себе в такому ракурсі, як із «Шахтарем», його в Україні нікому не обіграти! Якщо «Дніпро» знову покаже себе в такому ракурсі, як із «Динамо», чекаю впевненої перемоги львів’ян. Дуже різна команда Маркевича: то по-спортивному агресивна, рішуча, цікава, вольова, класна, то безвольна й інертна. «Карпати» вже показали, що вміють грати у футбол. Тому я не знаю, що прогнозувати, — все залежить од того, в якому настрої вийдуть на поле гості. Знаю, що в клубі почали помалу ліквідовувати зарплатні борги, що, безумовно, позитивно вплине на підопічних Маркевича. Матч у Львові покаже, наскільки позитивно.

«Динамо» — «Зоря». Тут теж, я би сказав, 50х50. Якщо «Динамо» розслабиться, відчувши, що пішло у відрив од «Шахтаря», може очікувати неприємностей. Адже у Вернидуба елементарно сильний колектив, який, до того ж, по-справжньому відчув, що «бронза» вже поруч. Якщо підопічні Реброва вийдуть на матч із максимальною самовіддачею, можуть, нарешті, перервати довгу серію невдалих поєдинків із луганцями.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
liverpool1982
динамо не відпустить перевагу 3 очки від шахтаря тим більше шо карпати і дніпро обіграли остались з нормальних тяжких матчів зоря ворскла шахтар остальні всі виграють .а шахтар ше мае зорю карпати динамо теж таке а остальних обіграють по 3-0 4-0.яка зоря друге місце бронзи хватить поки шо )))
tarasbulba007
Все правильно - мяч круглый! Верю в Зарю! Удачи!