Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 17 марта 2016, 16:25
1320
0

Украина начнет сбор 21-го марта

Подопечные Михаила Фоменко будут готовиться к товарищеским матчам в Козине

| Обновлено 17 марта 2016, 16:25
1320
0
Украина начнет сбор 21-го марта
ffu.org.ua

Наставник збірної України Михайло Фоменко викликав на перший у 2016 році збір 25 футболістів. Нинішній тренувальний табір водночас є останнім домашнім перед виїздом національної команди на фінальний турнір Євро-2016. Наступний НТЗ відбудеться уже за кордоном держави, безпосередньо перед чемпіонатом. Відтак тренерський штаб має на меті перевірити кондиції кандидатів на поїздку до Франції .

Діагноз Коноплянки та Рибалки

Окрему увагу привертають двоє футболістів, які раніше отримали ушкодження і поки не залікували свої травми.

Півзахисник «Динамо» Сергій Рибалка «відряджений» медичною службою київського клубу на обстеження до Німеччини, де буде встановлено чіткий діагноз ушкодження та терміни реабілітації. Після цього можна бути зробити висновок щодо того, чи візьме участь киянин у зборі.

Схожа ситуація і з Євгеном Коноплянкою, ступінь ушкодження задньої поверхні стегна якого, визначають клубні лікарі «Севільї». Поки Євген відновлюється у розташуванні свого клубу і можливість його участі у зборі стане зрозумілою пізніше.

Повернення  Зозулі та новий шанс Малишева

Роман Зозуля повертається до лав «синьо-жовтих» після річної перерви, що була зумовлена травмою, отриманою нападником у виїзному матчі проти Іспанії 27 березня минулого року. На даний момент, на рахунку Романа 22 матчі і 3 голи збірну.

Нинішній виклик – уже третій для півзахисника «Шахтаря» Максима Малишева, який сподівається дебютувати у складі національної команди. Зробити це раніше завадила травма, через яку Максим пропустив два заключних збори головної команди у 2015 році.

Клубне представництво

Переходи українців у зарубіжні чемпіонати змінили ситуацію в умовному  клубному заліку збірної. Так, після тривалої паузи, на перше місце вийшов «Шахтар» - 7 представників. На попередньому зборі, перед іграми плей-оф зі Словенією,  першість ділили гравці «Динамо» й «Зорі» (тоді у них було по сім гравців). Тепер же у киян стало на одного репрезентанта менше після від‘їзду Артема Кравця до Німеччини, а представництво «Зорі» зменшилося на двох гравців після переходів за кордон Андрія Пилявського та Руслана Малиновського. Відтак цього разу у збірній 6 динамівців та 5 луганчан. Менше стало й представників «Дніпра» - тепер їх троє. Сумарне число українських «легіонерів» на цьому зборі – 4.

Початок збору

Національна команда збереться у своєму традиційному розташуванні у Козині у понеділок, 21 березня. Цього ж дня заплановано прес-конференцію головного тренера українців Михайла Фоменка та гравця національної команди. Початок – о 17:00, у конференц-залі НТБ «Динамо» у Кончі-Заспі. О 17:45 представники мас-медіа матимуть змогу поспілкуватися з іншими футболістами «синьо-жовтих» біля одного з полів навчально-тренувальної бази, де о 18:00 розпочнеться тренування збірників. Перші 30 хвилин заняття традиційно будуть відкритими для журналістів. Для акредитованих представників ЗМІ буде організовано трансфер на НТБ «Динамо».

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Марсель – Бенфика – 1:0 (пен. 4:2). Как Трубин проиграл серию. Видеообзор
Футбол | 19 апреля 2024, 06:23 0
Марсель – Бенфика – 1:0 (пен. 4:2). Как Трубин проиграл серию. Видеообзор

Смотрите видео голов и обзор поединка четвертьфинала Лиги Европы

44 матча. Байер установил невероятный рекорд топ-5 чемпионатов
Футбол | 19 апреля 2024, 00:20 2
44 матча. Байер установил невероятный рекорд топ-5 чемпионатов

Команда Хаби Алонсо снова спаслась на последних минутах

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.