Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 марта 2016, 11:39
2281
5

Ультрас Волыни: «Нам не нужна новая команда без истории!»

Фанаты требуют спасти луцкий клуб от ликвидации

| Обновлено 16 марта 2016, 11:39
2281
5
Ультрас Волыни: «Нам не нужна новая команда без истории!»
facebook.com/ukrultras

Ультрас «Волині» виступили з відкритим письмом до керівництва луцького клубу, громадськості та ЗМІ у зв’язку з можливою ліквідацією клуба.

«Відкритий лист «Ультрас Волинь» до почесного президента ФК «ВОЛИНЬ» – Ігоря Палиці, президента ФК «ВОЛИНЬ» – В. Кварцяного, ФФУ , футбольної громадськості та ЗМІ

Ми, волиняни, завжди підтримуємо команду, де б вона не грала, та яке б місце не займала у турнірній таблиці! Для Нас «Волинь» -це не просто команда, це сенс нашого життя, наша любов і гордість славетного Луцька! Багато років нас «годували» обіцянками про вихід команди в ЛЄ, побудову сучасної спортивної бази та інших чудових на словах проектів. Тепер наш клуб взагалі може припинити своє існування. Як можна знищити футбольний клуб з славетним ім’ям, рідними для нас кольорами? Знищивши команду, ви знищите надію у наших серцях, Ви зпаплюжите всі здобутки команди з 1960 року… Що ви розповісте дітям, коли запитають у Вас, де «Волинь» та чи була у Вас можливість її врятувати… Ми впевнені, що можливості та ресурси у Вас є, головне – направити їх у потрібне русло та знайти рішення цієї проблеми.

Спонсори, директори та високопоставлені футбольні чиновники повинні почути бажання всіх лучан та волинян врятувати футбол на Волині!

Окремо зазначимо, що інформаційний голод ,яий присутній, породжує чутки і неправдиві заяви певних осіб! Звертаємось до інвесторів ФК «ВОЛИНЬ» з проханням зняти інформаційну блокаду з даного питання! Стан речей у клубі повинен бути донесений до футбольної громадськості, повинні бути виказані шляхи вирішення проблеми, інакше це буде виглядати, як простий «злив» команди та небажання займатися нею!

Нам не потрібна «НОВА» команда без історії, без традицій та здобутків! Нам потрібна ТІЛЬКИ ВОЛИНЬ, інших команд та назв МИ признавати не будемо, бо «ІМ’Я НАМ – ВОЛИНЬ»

Звертаємось до Всіх фанатських об’єднань та угрупувань з проханням підтримати Нас та нашу команду в такий нелегкий час, аби ще один професійний клуб не зник з футбольної мапи України!

Ми залишаємо за собою право діяти усіма доступними нам методами задля збереження футболу на Волині і закликаємо всіх підтримати рідний клуб, поки не повторилася ситуація з іншими командами, яких вже немає.

14 березня 2016 Ультрас ВОЛИНЬ».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Istm
===
Нам потрібна ТІЛЬКИ ВОЛИНЬ, інших команд та назв МИ признавати не будемо, бо «ІМ’Я НАМ – ВОЛИНЬ»
===
все правильно.
AlexDSan
Гадаю, при потребі це зможуть волиняни зробити, але частину акцій клубу має в такому разі перейти до них
1129423113757594@facebook
Молодці фанати. Потрібно зберегти клуб з історією. Якщо власники клубу самі не можуть розрахуватися, то потрібно продати частину акцій по справедливій ціну уболівальникам. Також до перемовин з футболістами, яким заборгував клуб, потрібно длучитись громадскості Волині.
Streng
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил