Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 марта 2016, 19:01
6839
22

Черноморец и Карпаты сыграли в «сухую» ничью

Одесситы и львовяне в равном поединке не смогли определить сильнейшего

| Обновлено 05 марта 2016, 19:01
6839
22
Черноморец и Карпаты сыграли в «сухую» ничью

За іронією долі першу гру весняної частини чемпіонату «Карпати» провели в Одесі, де матчем з «Шахтарем» завершували першу частину поточного чемпіонату. Відтоді у таборі «зелено-білих» та «чорно-синіх» відбулися суттєві кадрові зміни, як в тренерському штабі, так і в заявці гравців.

І троє новачків «левів» – Неплях, Кадимян та аргентинець Бланко-Лещук дебютували в стартовому складі підопічних Володимира Безуб’яка. У складі ж «Чорноморця» з’явився одразу квартет новачків «моряків» – Азацький, Хобленко, Татарков та бразилець Матеус. Зауважимо, що для легіонерів Бланко-Лещука, і для Матеуса це були і перші матчі в українських чемпіонатах.

Господарі поля активніше розпочали  поєдинок, і в дебюті гри Мисак рятує ворота, перевівши м’яч на кутовий після небезпечного удару Кабаєва. Згодом воротар «Карпат» знову встигає відреагувати на прицільний удар Ковальця-молодшого. Гості поступово вирівняли гру, і перша загроза біля воріт Безрука виникла після удару Непляха, який пробив над поперечиною.

«Карпати» продовжували шукати шляхи взяття воріт команди Олександра Бабича, і першим міг змінити нулі на табло стадіону Бланко-Лещук, пробивши впритул зі штангою. Володимир Безуб’як вирішив підсилити комбінаційні дії свої підопічних і випустив на поле досвідченого Худоб’яка. До речі, Худоб’як в Одесі став новим клубним рекордсменом-гвардійцем «Карпат» в елітному дивізіоні країни, провівши 226-й матч і покращивши попередній рекорд Олександра Чижевського, який зберігався ще з 2002 року. За іронією долі, Чижевський у цей момент перебував на тренерській лаві «левів». Не зважаючи на зусилля обох суперників, до небезпечних моментів справа не доходила. Гол у роздягальню гостей міг забити Ковалець, але зі штрафного «закрутив» м’яч впритул над поперечиною.

Під час перерви обидва керманича клубів вирішили обійтись без замін, і другу половину матчу активніше вже розпочали «Карпати». Боротьба  за м’яч точилася на кожному клаптику поля, проте через брак завершальних передач до серйозних моментів справа не доходила.

Небезпечним був штрафний у виконанні Ковальця, але капітан «моряків» на дальній штанзі не дотягнувся до м’яча, і гольовий момент було втрачено. Згодом Бланко-Лещук теж своїм гольовим шансом не скористався, і після кутового удару Ксьонза головою пробив впритул з дальньою штангою.

Реальну нагоду вийти вперед втратив і Хобленко, який в штрафному не зумів у падінні завдати прицільного удару, і м’яч опинився в руках Мисака. Тут же хапається за голову і «джокер» Чачуа, який після рикошету від захисника з декількох метрів дивом не влучив у рамку воріт.

Під кінець поєдинку в складах суперників дебютували чергові новачки: в «Карпатах» нігерієць Габріель Окечукву, а в «Чорноморці» – екс-«металіст» Володимир Барилко та бразилець Сільвіо. Проте змінити нулі на стадіоні такі нікому і не судилося.

В підсумку, «Карпати» на полі «Чорноморця» з 1992 року так і не можуть бодай раз перемогти в чемпіонатах України – 11 нічиїх та 8 поразок. При цьому діючий нічийний серіал львівського клубу на полі одеського збільшився до 6-ти (!) ігор. До речі, ця нічия стала «Чорноморця» ювілейною, 150-ю, в елітному дивізіоні країни.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Черноморец» (Одесса) - «Карпаты» (Львов) - 0:0

«Черноморец»: Дмитрий Безрук, Александр Азацкий, Евгений Мартыненко, Матеус, Артем Филимонов, Валерий Куценко, Кирилл Ковалец (Евгений Смирнов, '82), Олег Данченко, Алексей Хобленко (Владимир Барилко, '80), Владислав Кабаев, Никита Татарков (Сильвио, '86)

«Карпаты»: Роман Мысак, Артур Карноза (Амбросий Чачуа, '76), Андрей Гитченко, Владимир Костевич, Денис Мирошниченко, Игорь Пластун, Гегам Кадымян, Евгений Неплях (Игорь Я. Худобяк, '37), Олег Голодюк, Павел Ксенз (Габриэль Окечукву, '80), Густаво Бланко-Лещук

Алексей Хобленко, 19. Владислав Кабаев, 58. Владимир Барилко, 86. - Владимир Костевич, 42. Олег Голодюк, 83.

Удары (в створ): 8 (3) – 5 (0).
Угловые: 7 – 4.    
Офсайды: 1 – 0.

Зрителей: 7.022
Оценка поля: 4

ЧЕРНОМОРЕЦ - КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Александр Тишура
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 22
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
zzz4444
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
LembergWestUkraine
Перша гра після перерви... Але дві команди бились, радує що пацани грали в футбол , а не сиділи в захисті тільки... З почином!
Bandera.Lviv
гарна гра - СИМПАТИЧНІ команди
LembergWestUkraine
Спільний марш фанатів "Чорноморця" та "Карпат" ВІДЕО
http://fckarpaty.com.ua/news/spilnij_marsh_fanativ_chornomorcja_ta_karpat/2
016-03-05-11475
holodvova-10
Обидві команди грали самовіддано. Нехватає майстерності в завершальній стадії. Рахунок закономірний.
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
bars
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Aliaze222222
Правый фланг наподение у Черноморца сыграл слабо надо было меня его раньше вначали а не в конце второго тайма тогда было больше шансов на победу !!!
Viktor Ivanov
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
shpachok54
Нормальна гра! Припиніть срач! Львів і Одеса, чи не єдині міста в Україні,в яких є свій стержень і душа. Слава Україні!!!
Tyigena
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Tyigena
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Tyigena
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Tyigena
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил