Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 03 марта 2016, 12:45
1427
1

Габриель ОКЕЧУКУВУ: «Постараюсь стать частью Карпат»

Футболист рассказал о своем решении перейти во львовский клуб

| Обновлено 03 марта 2016, 12:45
1427
1
Габриель ОКЕЧУКУВУ: «Постараюсь стать частью Карпат»

Четвертим новачком львівських «Карпат» за час зимового міжсезоння став нігерійський нападник Габріель Окечукуву, який підписав контракт з «зелено-білими» 1-го березня. 

«Спершу скажу, що Україна – дуже красива, а місто Львів мене нереально вразило. Ще тут добрі люди, які мене прийняли і дали шанс показати, на що я здатен. У «Карпатах» мені дуже подобається, тому я вірю, що зможу показати свої кращі сторони і виправдати сподівання керівництва, тренерів і уболівальників». 

«Переїзд в Україну стане для мене новим викликом і новим досвідом. Наразі я не грав на високому рівні, хоча вже грав в Європі. Правда, мальтійський чемпіонат не належить до топ-рівня, але для початку такий досвід теж став в нагоді. Я побачив деякі нові футбольні стандарти, які відрізняються від нігерійських». 

«Саме з Мальти я починав свій футбольний шлях, але згодом повернувся в Нігерію, виступав за клуб MFM, з яким вийшов до елітного дивізіону. Також отримав запрошення до національної збірної, але виступав лише за молодіжні збірні Нігерії». 

«Дуже вдячний президенту та генеральному директору «Карпат», які повірили в мене і дали шанс заявити про себе на високому рівні. Я мушу довести, що вони у своєму виборі не помилилися. Також зроблю все для того, щоб зігратися з новими партнерами по команді, адже це дуже важливо і без цього я не зможу прогресувати».

«У Нігерії мене порівнювали з Ван Персі, казали, що за стилем гри ми дуже схожі. Зі своїх позитивних якостей відзначу сильний і точний удар, непоганий пас і ще я досить комфортно почуваюся в повітрі».

«Я вже провів з новою командою кілька тренувань, а також взяв участь в одному товариському матчі. Тепер старатимусь стати частинкою команди і буду дуже радий, якщо гравці приймуть мене в свою сім’ю».

«Ще я багато чув про львівських фанатів. Мені про них розповідав Самсон Ґодвін. Він сказав, що фанати тут унікальні, але їхню любов треба заслужити важкою працею. Що ж, я до цього готовий» – підсумував нападник «левів», який гратиме під 98-им номером.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца
Футбол | 18 апреля 2024, 08:35 5
Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца

Флорентино остался явно в восторге от игры Андрея в поединке Манчестер Сити – Реал

Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча
Футбол | 18 апреля 2024, 09:40 6
Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча

Федерико Вальверде высказался об украинском голкипере

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bandera.Lviv
УДАЧІ! СЕМЕН 2!