Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 февраля 2016, 21:39
2798
4

Карпаты начали продажу билетов на матчи с Динамо и Днепром

Билеты на топовые матчи по цене от 40 гривен

| Обновлено 26 февраля 2016, 21:39
2798
4
Карпаты начали продажу билетов на матчи с Динамо и Днепром

У п’ятницю, 11 березня, о 20:00, львівські «Карпат» проведуть перший домашній поєдинок у рамках весняної частини чемпіонату проти київського «Динамо». Цей поєдинок, а також усі інші домашні матчі в цьому чемпіонаті, карпатівці гратимуть на стадіоні «Арена Львів».

Попри зміну дислокації, ціни на квитки підніматися не будуть. Про це повідомив керівник маркетингового відділу ФК «Карпати» Юрій Бойчук.

«Звичайно, ми навіть не думаємо про те, щоб піднімати ціни на квитки, адже зараз в країні дуже складна економічна ситуація. Зважаючи на це, придбати перепустки на домашні матчі команди на «Арені Львів», зможуть усі бажаючі. Також треба додати, що навесні 2016 року у нас не буде матчів категорії «стандарт». Залишаються лише поєдинки проти «Говерли» та «Олександрії» – це категорія «економ», а також поєдинки проти «Динамо», «Дніпра» та «Шахтаря» – це категорія «топ». Відповідно, найдешевші квитки, залежно, від матчу, вартуватимуть 20 та 40 гривень. У каси стадіону «Арена Львів» та в центральний магазин-музей «Фанат» на вулиці Вороного, 3 квитки надійдуть у продаж о 10:00, 2-го березня» – розповідає Юрій Бойчук.

«Однак ще раніше, а саме 29-го лютого, уболівальники зможуть придбати квитки онлайн на сайті «Арени Львів». При чому одразу на два матчі – проти «Динамо» та проти «Дніпра». У той же час, на офіційному сайті клубу буде спеціальний банер, натиснувши на який, уболівальник за секунду здійснить перехід на сервіс купівлі квитків. Усе буде дуже просто і максимально зручно для наших фанів» – продовжує керівник маркетингового відділу.

«Звичайно, ми не забули про власників абонементів на домашні матчі. З 4-го березня, у магазині «Фанат» (вул. Вороного, 3) вони зможуть обміняти їх на 5 квитків за таким принципом: абонементи у фан-зону трансформуються на квитки у фан-зону, а для власників усіх інших абонементів будуть виділені місця в центральні сектори «Арени Львів» – А04 та А30. Обміном VIP-абонементів займатиметься наш спеціальний менеджер Уляна (067) 198-72-23). За цим же номером можна буде здійснити колективне замовлення – від 10-и квитків. Наголошу, що це ще не всі новини, пов’язані із реалізацією перепусток на матчі. Офіційний сайт клубу миттєво інформуватиме уболівальників про будь-які події чи зміни пов’язані із цим напрямком нашої роботи» – підсумував Юрій Бойчук.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bandera.Lviv
ХА ХА ХА! Молодці! ПРОДАВАЙТЕ попереднім продажем одразу на всі 5 матчів, бо не факт, що після гри Карпат в Одесі уболівальники захочуть дивитись на це дійство.