Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 21 февраля 2016, 19:30
2506
0

Карпаты разошлись миром с Астаной

Команда Олега Лужного провела очередной товарищеский спарринг

| Обновлено 21 февраля 2016, 19:30
2506
0
Карпаты разошлись миром с Астаной
Казахська «Астана» матчем проти «Карпат» завершувала свої зимові збори. Відповідно, тренерський штаб «синьо-жовтих» мав намір перевірити боєздатність команди перед стартом чемпіонату. 
 
Карпатівці ж вийшли на поле у такому складі: Мисак, Мірошніченко, Новотрясов, Пластун, Гітченко, Голодюк, Ксьонз, Карноза, Кадимян, Бланко-Лещук, а також один гравець на перегляді. 
 
Відчувалося, що казахи були трохи свіжіші, мабуть, саме тому вони почали матч зі своїх атак. Спершу Гітченко прийняв на себе потужний удар, а потім вже Новотрясов у підкаті вибив круглого на кутовий. І добре зробив, бо вже за мить мав би бути прямий удар по воротах. Далі вже Мисаку довелося рятувати ворота на виході. 
 
І все ж казахи забили, хоча цього разу завдяки самим же карпатівцям. Під час передачі назад, Новотрясов трохи послизнувся і Деспотовіч без проблем заволодів м’ячем, обіграв Мисака і закотив м’яча у ворота. 
 
Одразу ж момент у «Карпат» – Кадимян вийшов на ворота під гострим кутом і вирішив пробити, але влучив точно в руки кіперу. Однак цей епізод став у певній мірі переломним – карпатівці почали регулярно створювати для себе моменти. Спершу пробив Гітченко, потім спробував Карноза, який непогано навісив до штрафного, але все ж бракувало точності. «Карпати» відігралися після стандарту. Кадимян прийняв м’яча на куті штрафного, обіграв захисника і потужно пробив під дальню штангу. Воротар «Астани» навіть з місця не поворухнувся. 
 
Після перерви трохи більше ініціативи став проявляти Бланко-Лещук. Аргентинець зміщувався у глибину, де за рахунок своїх габаритів та техніки вдало розпочинав атаки своєї команди. Активніше почали працювати і фланги, зокрема, кілька разів в центрі уваги був Василь Кравець, який вийшов на заміну. Щоправда, у молодого латераля не завжди вдавалися вивірені передачі та простріли, але в обороні він не помилявся. 
 
Казахи у другому таймі також не могли похвалитися ані моментами, ані реалізацією. За абсолютно рівної гри молдовські арбітри зафіксували нічию 1:1. Нагадаємо також, що 24-го лютого карпатівці проведуть останній матч на зборах проти ще одного казахського клубу «Окжетпес».


 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 07:20 4
Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами

В борьбе за титул во Флориде осталась одна американка

Костюк рассказала, как едва не погибла во время медового месяца
Теннис | 28 марта 2024, 22:12 4
Костюк рассказала, как едва не погибла во время медового месяца

Марта и ее муж были очень уверены в себе, когда занимались серфингом

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.