Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 февраля 2016, 12:47
2347
0

Верес подписал семерых игроков

Ровненский клуб усилился перед стартом второй части сезона

| Обновлено 20 февраля 2016, 12:47
2347
0
Верес подписал семерых игроков
veres.club

За підсумком третього тренувального збору, який рівняни провели у Брюховичах, склад команди Народного Клубу «Верес» (Рівне) поповнили одразу семеро новобранців.

Контракти строком на півтора роки з клубом підписали захисники Іван Спичка, Ігор Коцюмака, Ярослав Рафальський і Микита Ткачов, півзахисники Ігор Малиш і Роланд Білала, а також нападник Антон Яременко.

Найвідоміший і найдосвідченіший з них – тридцятидворічний центральний півзахисник Ігор Малиш. Він встиг пограти в усіх лігах чемпіонату України, а також закордоном – у чемпіонатах Білорусі та Ізраїлю.

Нагадаємо, за підсумком попередніх зборів контракти з НК «Верес» також підписали воротарі Сергій Семено і Максим Тельнов, захисники Віктор Лиховидько, Денис Притиковський, Олександр Квачов та Ілля Пільтенко, а також нападник Павло Таргоній.

Третій тренувальний збір НК «Верес» завершить завтра. Потому футболісти отримають декілька вихідних. А вже наступної п’ятниці, 26-го лютого, команда знову збереться у Брюховичах.

Для довідки:

Іван Спичка – лівий захисник, 1991 р.н. Перший професіональний контракт підписав із запорізьким «Металургом». Виступав за «Металург-2» у чемпіонаті Другої ліги. Також грав за «Геліос», «Арсенал-Київщину» та «Динамо-2» у Першій лізі.

Микита Ткачов – захисник, 1993 р.н. Виступав за свердловський «Шахтар» та херсонський «Кристал» у чемпіонаті Другої ліги. Минулий рік провів у складі першолігового ФК «Полтава», за який відіграв 29 матчів у чемпіонаті та Кубку України.

Ігор Коцюмака – захисник, 1995 р.н. Дотепер виступав за стрийську «Скалу». За три сезони зіграв 36 матчів і забив один гол.

Антон Яременко – нападник, 1993 р.н. Виступав за «Ворсклу-U-21», та клуб Першої ліги «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка). У складі охтирчан провів 9 матчів, голів не забивав. Натомість, Антон вже встиг відзначитися у складі «Вереса» у контрольній грі зі «Скалою».

Ярослав Рафальський – центральний захисник, 1992 р.н. Зіграв 11 матчів у чемпіонаті Першої ліги за «Арсенал-Київщину». Також виступав у клубах Другої ліги: ««Жемчужна» (Ялта), «Гірник» (Кривий Ріг), «Гірник-Спорт» (Комсомольськ), «Енергія» (Нова Каховка). Нинішній сезон розпочинав у чернівецькій «Буковині», де відіграв в усіх матчах першого кола чемпіонату та Кубку України.

Роланд Расель Білала – півзахисник, 1990 р.н. Вихованець академії київського «Динамо». Також виступав за молдовський «Тирасполь» та «Украгроком». Перше коло чемпіонату провів за чернівецьку «Буковину». Зіграв 13 матчів, забив 4 голи.

Ігор Малиш – півзахисник, 1983 р.н. Виступав за клуби «Динамо» (Хмельницький), «Волинь» (Луцьк), «Неман» (Гродно), «Оболонь» (Київ), «Закарпаття» (Ужгород), «Кримтеплиця», «Маккабі» (Петах-Тиква), «Авангард» (Краматорськ), «Нива» (Тернопіль), «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка), МФК «Миколаїв).

Источник ФК Верес
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент
Футбол | 29 марта 2024, 05:29 0
В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент

Подопечные Сергея Реброва обыграли исландцев со счетом 2:1 и вышли на чемпионат Европы

Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 13:06 7
Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024

Бывший главный тренер «Динамо» считает, что опыт Андрея всегда пригодится Украине

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.