Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 февраля 2016, 11:26
1960
1

Ворскла: турнир по теннис-болу и визит Безуса

Полтавская команда продолжает подготовку ко второй части сезона

| Обновлено 20 февраля 2016, 11:26
1960
1
Ворскла: турнир по теннис-болу и визит Безуса
vorskla.com.ua

Після виснажливого ранкового заняття, тренерський штаб «Ворскли» вирішив трохи «розбавити» навантаження (як фізичне так і психологічне) та запропонував футболістам цікавий турнір з тенісболу. Така гра потребує неабиякої концентрації та координації від гравців. Тим більше, коли грають професіонали, які завжди хочуть бути першими у всьому! Тому турнір вдався видовищним та цікавим.

Шість команд, складених із гравців за допомогою сліпого жеребкування, змагалися між собою. Регламентом турніру було передбачено п’ять кіл змагань. За кожну перемогу нараховували три пукти, за нічию – один.

Тож, у результаті турніру перемогу святкували команда Сімініна, Скляра та Квасного. На другому місці – Ткачук, Сапай, Хльобас, на третьому – Коломоєць, Довгий, Шиндер. Трійка команд-переможниць отримала призи від тренерського штабу. А гарні емоції, які цінніші за будь-який подарунок, отримали усі учасники та глядачі турніру.

Перед тренуванням було теоретичне заняття, а після – робота у тренажерній залі. І як підсумок проведеного дня і вдячність один одному за роботу – гучні аплодисменти усієї команди. 

До речі, подивитися на тренування своїх колег приїхав «дніпрянин» Роман Безус. Його команда розташувалася в 30 хвилинах їзди від місця дислокації «Ворскли», тому Рома витратив свій вільний час на те, щоби ще раз побачити своїх колишніх партнерів по команді та хороших друзів у житті.

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
stopor2016
Беги , Рома , беги ...