Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 09 февраля 2016, 15:37
4565
7

ВАЦКО: «За какой продукт Черноморец хочет большие деньги?!»

Раньше клубы говорили «дай» инвесторам, теперь – телеканалам, считает комментатор

| Обновлено 09 февраля 2016, 15:37
4565
7
ВАЦКО: «За какой продукт Черноморец хочет большие деньги?!»
shahta.org

Відомий коментатор Віктор Вацко розкритикував слова генерального директора одеського «Чорноморця» Сергія Керницького.

«Цікава штука - українська футбольна економіка. Сергій Керницький - гендир «Чорноморця». В одному інтерв'ю він жорстко і категорично критикує комерційну пропозицію телеканалів, називаючи запропоновані гроші «слізьми». В іншому ж інтерв'ю, відповідаючи на запитання, чому клуб платить малу зарплатню своїм футболістам, Керницький заявляє, що гравці отримують стільки, скільки заслуговують і на більші зарплати вони не грають.

«Если вы хотите, чтобы мы создали грамотный коммерческий продукт, так поддержите нас финансово через покупку телевизионных прав», - каже Керницький.

Але забуває, що продаж ТБ-прав - це лише одна складова у створенні грамотного комерційного продукту у футболі. Продаж гравців, продаж квитків, продаж реклами, маркетингова діяльність - не менш важливі складові, що повинні приносити прибуток. Вони є?

Відтак, що ми отримуємо на виході? Раніше наші клуби функціонували за рахунок того, що їх керівники заходили до інвесторів із вимогою «дай!» Зараз замість інвесторів вимога «дай!» адресована телеканалам. Дав - хороший. Не дав - «нігадяй», руйнівник українського футболу.

І ніхто серед давальників інтерв'ю на тему реформ в українському футболі не говорить: я зробив ось це, щоби ЗАРОБИТИ гроші! Продав футболіста, підписав рекламний контракт із кількома спонсорами, здійснюю регулярні цікаві акції для вболівальників, щоби вони приходили на стадіон, щоби збільшити кількість споживальників продукту, який я даю тощо.

І виникає у мене запитання: за який продукт на виході хоче отримувати великі гроші «Чорноморець» від ТБ, якщо його футболісти за рік виграли один матч? Якщо футбол команди не приваблює глядачів, якщо гравці команди, за винятком Калитвинцева, який «Чорноморцю» і не належить, - не впізнавані. Процитую Сергія Степановича: «Вы хотите сказать, что они играют на другие деньги?», - написав Вацко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
odessafun
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
nartsiss
Прежде чем сравнивать здесь Черноморец с Лестером может сравним для начало уровень экономики наших стран???? Наших чиновников -коррупционеров и их чиновников, а потом будем тыкать пальцем в сторону Англии. Вацко забыл в какой стране он живет.
rno555
ну не всі ж вміють добувати гроші так як добув їх власник Вацка,та й не хватить їх на всіх - а я дивлюсь ЧО - в них є бажання грати ,-а вміння прийде ,
ChMP
Вацко нашёл на ком блестать своим "остроумием",нашёл крайнего...Как хозяева сказали - так и пропоносило в фейсбуке
ggjldjlybr
Та же сказка про яйцо и курицу\
M-E-S-S-E-R
Якщо б такі претензії висловлював ДК чи ШД - півбіди... А так, недокоманди (Говерла, Олімпік, нинішній Чорноморець... і т.д.) вимагають грошей не граючи у футбол! Хто на вас буде дивитися? ... Хіба що - 2 матча проти лідерів.... Купи для початку 11-15 футболістів, які бачили хоч раз в житті м'яч (а не орендуй)... Навчи їх поводитися з цим м'ячем, і може тоді вболівальники підуть на стадіон, спонсори вважатимуть твій бренд солідним, клуб буде рейтинговим для телеканалів і т.д.