Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 февраля 2016, 11:48
669
0

Ворскла переиграла карагандинский Шахтер

Единственный мяч в матче забил Андрей Ткачук

| Обновлено 07 февраля 2016, 11:48
669
0
Ворскла переиграла карагандинский Шахтер
ФК Ворскла

6 лютого 2016 року,  15:05. Сіде. Перше поле готельного комплексу «Selin».

ТМ. «Ворскла» (Полтава) – «Шахтар» (Караганда, Казахстан) - 1:0
Гол: Андрій Ткачук, 28

«Ворскла» (1 тайм): Непогодов, Пердута, Даллку, Дитятьєв, Сімінін, Бартуловіч (к), Довгий, Ткачук А., Ребенок, Хльобас, Шиндер; 
(2 тайм): Ткаченко, Сапай, Ткачук Є., Скляр, Чеснаков, Коломоєць, Ковпак, Пердута (Одарюк, 69), Дитятьєв (Квасний, 69), Бартуловіч (Бобров, 69), Ребенок (Мельник, 72). 
Головний тренер: Василь Сачко
 
За день до від’їзду додому після першого етапу турецьких зборів «Ворскла» зустрілась із казахстанським «Шахтарем». Клуб, що представляє півмільйонне місто Караганду вже не перший рік непогано заявляє про себе в єврокубкових турнірах, команда має міцну матеріально-технічну базу, хороший підбір виконавців. У кожній лінії є свій яскраво виражений лідер. У грі, що проходила неподалік міста Сіде, на полі готельного комплексу «Selin», було чимало боротьби та моментів, що давали командам сподіватися на успіх. Жвавіше розпочали «гірники», провівши на початку кілька випадів. Щоправда, особливої небезпеки для воріт Непогодова вони не становили. Полтавська команда постійно вмикала свої швидконогі фланги, а тому форвардам було звідки очікувати передачі. Старалися навантажувати пасами, верхом та низом, своїх партнерів по команді Младен Бартуловіч і Павло Ребенок. Попереду чіплялися за м’яч у першому таймі Хльобас із Шиндером, а в другому Ковпак і Коломоєць. 
 
Долю гри вирішив єдиний м’яч на 28-й хвилині. Спочатку зблизька намагався вразити ціль Бартуловіч, але страж воріт «Шахтаря» парирував сильний удар, але на підборі вже стояв Андрій Ткачук, який щільним ударом метрів з десяти не залишив шансів казахам. 
У другій половині матчу тренерський штаб ворсклян зробив кілька експериментів зі складом, давши проявити себе й зовсім необстріляним хлопцям, але при цьому ініціатива була на боці полтавської команди. Євгеній Ткачук, Скляр, Коломоєць, Ковпак та Одарюк пробачили воротаря суперника. Заради справедливості варто сказати, що два-три сприятливих епізоди казахи створили й біля воріт «Ворскли», але десь пощастило, а в інших моментах злагоджено діяла оборона. 
 
Через незначне пошкодження, отримане на передігровій розминці, лікарі вирішили поберегти ударну силу команди Артема Громова. Він стежив за поєдинком з лави запасних. За матчем спостерігали також українські молоді тренери, які зараз проходять навчання у Центрі ліцензування ФФУ для отримання «Pro»-диплому. Документ такого ж зразка рік тому отримав головний тренер «Ворскли» Василь Сачко. Після гри наставник полтавської команди тепло привітався з усіма, на прохання відомого спеціаліста Сергія Морозова (до речі, в минулому також головного тренера «Ворскли», - прим.) розповівши фахівцям про завдання, що стояли перед його командою у спарингу з «Шахтарем» та наскільки підопічним вдалося реалізувати план на гру.  
 
Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Чуть не перемудрили. Шахтер спас победу над Зарей
Футбол | 18 апреля 2024, 17:31 159
Чуть не перемудрили. Шахтер спас победу над Зарей

Команда Пушича умудрилась пропустить при преимуществе по количеству игроков, но вовремя спохватилась

Лунин объяснил, почему остался по центру во время удара Бернарду Силвы
Футбол | 18 апреля 2024, 05:51 3
Лунин объяснил, почему остался по центру во время удара Бернарду Силвы

Андрей дважды отразил пенальти и помог Реалу пройти Манчестер Сити в Лиге чемпионов

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.