Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 февраля 2016, 12:46
940
0

Тарас ПУЧКОВСКИЙ: «В ближайшее время пройду обследование»

Форвард львовских «Карпат» рассказал о восстановлении после травмы и сборах

| Обновлено 05 февраля 2016, 12:46
940
0
Тарас ПУЧКОВСКИЙ: «В ближайшее время пройду обследование»
fckarpaty.lviv.ua

Наприкінці року після тривалої паузи Тарас Пучковський повернувся на поле. В січні він вирушив з командою в Туреччину і повноцінно готується до сезону. У протистояннях з «Петролулом» і «Словацко» нападник зіграв по тайму, а от майбутню гру з чорногорським «Рударем» Пучковський може пропустити. Про причини цього, а також про перебіг першого етапу підготовки до сезону молодий карпатівець розповів Інформаційному центру ФК «Карпати».

– Тарасе, як самопочуття?
– Непогано, але могло би бути краще. Найближчим часом маю пройти обстеження. Отримав невелике пошкодження і вимушений звернутися до лікарів. На щастя, з хворим коліном вже все гаразд, це не рецидив. Турбує інша нога, а саме бічна зв’язка коліна. Однак на обстеженні стане відомо, наскільки серйозною є травма. Достеменно не відомо, чи зможу зіграти заключний матч на зборах. 

– Коли відчув дискомфорт у коліні?
– Відверто кажучи, кілька днів це питання мене хвилювало. Врешті-решт прийняли рішення звернутися до лікарів і з’ясувати причини болю. Сподіваюся, що ушкодження буде несерйозним. 

– Враховуючи той факт, що майже весь 2015-ий рік ти пропустив, зараз нормально витримуєш виснажливі тренування?
– Так, абсолютно. У фізичному плані жодних проблем. Якби не проблеми з коліном, то міг би сказати, що все складається ідеально. 

– Ти брав участь у матчах з «Петролулом» і «Словацко». Які враження залишилися від спарингів?
– Другу гру вважаю цікавішою. Справа навіть не в тому, що ми перемогли. Просто чеська команда сподобалася. За «Словацко» грають атлетичні і фактурні футболісти, тому на перший план виходили бійцівські якості і акцент робився на фізичну готовність. Проте ми взяли м’яч під контроль і змогли обіграти суперника. Щодо «Петролула», то не скажу, що ця команда сильніша за «Словацко». Так, ми поступилися румунам, але для нас це був перший матч на зборах після тривалої паузи.

– Тренерський штаб використовує тебе на звичній позиції?
– В першому матчі я грав на позиції лівого нападника, а в другому спочатку виконував функції центрального нападника, а згодом діяв на фланзі атаки. Для мене немає значення, на якій позиції грати. Головне – приносити користь команді. 

– Як проводиш вільний час на зборах?
– Його не так вже й багато (сміється). Після навантажень існує лише одне бажання – дійти до ліжка і заснути. Тому часу для відпочинку залишається не так вже й багато. 

– Ігор Пластун казав, що на початку зборів погода не тішила. Зараз ситуація вже краща?
– Спочатку справді було дуже холодно. Але на даний момент трохи тепліше, хоча без легких застуд не обходиться. Тішить, що умови дуже хороші і повністю сприяють належній підготовці до сезону.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.