Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 11 мая 2023, 06:07
2129
0

Сборная U-16 обыграла чехов на Кубке Эгейского моря

Украинцы добыли первую победу на турнире

| Обновлено 11 мая 2023, 06:07
2129
0
Сборная U-16 обыграла чехов на Кубке Эгейского моря

Юнацька збірна команда України серед гравців віком до 16 років здобула першу перемогу на щорічному міжнародному турнірі «Кубок Егейського моря», який цими днями триває у Туреччині. У другому матчі змагань команда Сергія Попова впевнено здолала опір однолітків із Чехії – 3:1.

Після учорашнього фіаско від господарів турніру – збірної Туреччини – «синьо-жовтим» будь-що необхідно було заробляти три очки у протистоянні із чехами, аби претендувати на вихід із групи. І наші хлопці одразу ж взялися до справи, вже на другій хвилині поєдинку провівши небезпечну атаку та заробивши 11-метровий удар. Сорокін холоднокровно виконав вирок, забивши конче потрібний для підняття морального духу швидкий м’яч.

Цікаво, що арбітр матчу не обмежився єдиним втручанням у перипетії протистояння і вже за 14 хвилин вказав на «точку» у бік наших воріт. На жаль, Бабічину не вдалося виручити свою команду після удару Піхала.

Але перевага українських збірників по грі була більш відчутною, а тому жага до перемоги перетворилася у ще два взяття воріт Бартака. На 28-й хвилині Дудинський знову вивів підопічних Попова вперед у рахунку, а вже після перерви Мельник остаточно зняв усі питання щодо найсильнішого у цій зустрічі.

«Кубок Егейського моря-2016». Група «А»

Україна U-16 – Чехія U-16 – 3:1
Голи:
Сорокін (2, пен.), Дудинський (28), Мельник (64) – Піхал (16, пен.)

Попередження: Рожко, Дудинський, Івахно, Мащенко, Малишкін, Бабічин - Калоц

Україна: Бабічин – Мельник, Рожко, Снуріцин, Дудинський (Малишкін, 72), Івахно (Приходько, 41), Сорокін (Титаєвський, 41), Корнієнко (Климець, 41), Харжевський, Мащенко (Супряга, 60), Цитаїшвілі
Чехія: Бартак – Янота, Узлик, Александр, Гезоуцкі, Фішл, Піхал, Златоглавек (Калоц, 41), Шнайдр, Вибірал (Шилган, 60), Конопасек (Матей, 41)

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.