Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1360
0

ПФЛ призывает руководство области спасти ФК Полтава

Областное руководство не дает развиваться футбольному клубу

15 грудня 2015 року до адміністрації Професіональної футбольної ліги України надійшов лист від футбольного клубу «Полтава», в якому повідомляється про зняття з чемпіонату України по футболу серед команд першої ліги сезону 2015/16.

Цей лист є своєрідним «криком душі» полтавського клубу. Фінансових проблем клуб не має, а головними причинами подібного рішення називає численні бюрократичні перешкоди під час будівництва нового сучасного стадіону та ненадання дозволу на відведення земельної ділянки біля бази ФК «Полтава» для відкриття дитячо-юнацької футбольної школи в структурі клубу.

Окрім цього, у зв’язку із недосконалістю в земельному законодавстві України і небажанням компетентних органів вирішувати проблемні питання, клуб майже три роки не може оформити право користування земельною ділянкою (стадіон «Локомотив») для проведення реконструкції стадіону.

Слід додати, що ФК «Полтава» повністю відповідає вимогам і критеріям, необхідним для атестації футбольних клубів першої ліги. Більш того, за умов вирішення всіх цих питань, інфраструктура ФК «Полтава» зможе вийти на рівень клубів Прем’єр-ліги.

Зі свого боку Професіональна футбольна ліга хоче зауважити, що футбольний клуб «Полтава», маючи одну із найкращих спортивних баз не тільки в області, а й в Україні, робить чимало для розвитку та популяризації здорового способу життя серед молоді в регіоні.

Отже, звертаємось до представників місцевої влади в Полтавській області, як до тих, хто своїми рішеннями зможе посприяти життєдіяльності та подальшому розвитку  ФК «Полтава», зробити все можливе і неможливе задля того, щоб не допустити зникнення з футбольної карти України чергового самобутнього клубу.

Источник ПФЛ
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Легендарный Касильяс поздравил Реал с победой над Ман Сити и отметил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 08:22 2
Легендарный Касильяс поздравил Реал с победой над Ман Сити и отметил Лунина

Икер опубликовал пост в своем Twitter, мадридский клуб выбил «горожан» из ЛЧ

Куртуа одним словом охарактеризовал Лунина после победы Реала над Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 01:50 2
Куртуа одним словом охарактеризовал Лунина после победы Реала над Ман Сити

Тибо опубликовал короткий твит после ответного матча 1/4 финала Лиги чемпионов

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.