Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2040
0

Виктор Богатырь возглавил Верес

Ровенский клуб получил нового наставника

Виктор Богатырь возглавил Верес

Віктор Богатир став новим головним тренером НК «Верес». Його футбольній громаді представило керівництво Народного Клубу. Крім того стало відоме ім’я спортивного директора – це Юрій Панфілов.

- Таким чином ми переходимо на європейську модель роботи клубу, - сказав під час представлення генеральний директор НК «Верес» Євген Донцов, - коли спортивний директор підбирає футболістів, а головний тренер їх тренує.

Розпочне підготовку до весняної частини чемпіонату «Верес» 5 грудня. Цього дня у Львові стартує перший тренувальний збір. Завдання у тренерського штабу незмінне – підготовка команди, що зможе не лише вибороти путівку до Першої ліги, але й гідно представлятиме там Рівне.

Для довідки.

Віктор Богатир (народився 11 травня 1969 року) в осінній частині чемпіонату Другої ліги очолював команду «Інгулець» (Петрове), яка на проміжному фініші посіла п’яте місце. До цього в уродженця Кіровоградщини була робота в якості головного тренера в одеській «Пальмірі» (2003-2005), криворізькому «Гірнику» (2005), ПФК «Олександрія» (2006-2008), молдовській «Ністру» (2010).

Юрій Панфілов (народився 25 лютого 1962 року) розпочав кар’єру футболіста в Одесі, загалом змінив 11 клубів. У сезоні 1996-1997 рр. навіть був у заявці рівненського «Вереса», за який, щоправда, не провів жодного матча. В останні роки цей фахівець працював у Казахстані, де на запрошення тамтешньої федерації розвивав дитячо-юнацький футбол. Крім цього за плечима Юрія Панфілова чотири роки роботи у Португалії, рік – в Іспанії, 4,5 роки в Бразилії. Був досвід роботи і на пострадянському просторі – рік у молдовському «Ширифі», рік – в азербайджанському «Хазар-Ленкорань». У згаданих країнах український фахівець працював в основному з юнаками та дублерами.

Источник ФК Верес
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент
Футбол | 29 марта 2024, 05:29 0
В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент

Подопечные Сергея Реброва обыграли исландцев со счетом 2:1 и вышли на чемпионат Европы

5 самых длинных серий без поражений в истории топ-4 футбольных лиг Европы
Футбол | 29 марта 2024, 14:41 0
5 самых длинных серий без поражений в истории топ-4 футбольных лиг Европы

Выясняем, стоит ли ждать в ближайшее время переписывания рекордов от Байера…

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.