Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 декабря 2015, 13:31
1206
0

ЧАЧУА: «Неважно, где играть – в Одессе или в Харькове»

Футболист «Карпат» обещает отдать все силы в матче с «Шахтером»

| Обновлено 01 декабря 2015, 13:31
1206
0
ЧАЧУА: «Неважно, где играть – в Одессе или в Харькове»

У матчі з «Олімпіком» свої дебютні голи в еліті забили Дмитро Кльоц і Амбросій Чачуа. Влучний удар останнього видався дуже красивим. Про відчуття після яскравої перемоги, емоції від гола і очікування від протистояння з «Шахтарем» Амбросій розповів Інформаційному центру ФК «Карпати».

– Вся команда дуже рада і перебуває у хорошому настрої. Ми провели хорошу гру, здобули перемогу і тому всі задоволені. Розгромний рахунок не повинен вводити в оману. Якщо глянути на результат, то можна подумати, що перемога далася нам легко. Насправді це не так. «Олімпік» – хороша команда, проти якої було доволі складно грати. Навіть вдесятьох донеччани могли зрівняти рахунок. Добре, що ми вистояли і в психологічному плані додали в кінцівці матчу. Зіграли агресивно і, зрештою, заслужили три пункти.

– Твій м’яч цілком справедливо претендуватиме на перемогу у номінації «Гол туру». Як зважився на такий удар?
– Якщо відверто, то я сам не очікував. Зіграв на підборі і пробив. Намагався правильно спіймати м’яч і завдати удару по воротах. Вийшло доволі красиво. Але я більше зрадів нашій перемозі, бо не зациклююся на власних показниках, а мрію про те, щоб вигравала команда.

– За «Карпати» в офіційних матчах ти вже забивав. Щоправда, гол у Кіровограді в матчі Кубка України, мабуть, не приніс таких позитивних емоцій...
– Так, це правда. Я вже забув про той гол «Зірці». По-перше, ми тоді поступилися в серії пенальті. Крім того, той матч – це вже історія. Про гол «Олімпіку» я теж не згадую. Попереду дуже важлива гра з «Шахтарем».

– Після забитого м’яча ти побіг до камери і надіслав повітряний поцілунок. Кому присвятив свій гол?
– Дівчині. Пообіцяв їй – якщо заб’ю, то присвячу гол їй.

– Після забитого гола стався не дуже приємний момент. Ти збив Моху неподалік штрафного майданчика, а Іван Матяж сповна скористався штрафним ударом...
– Моха свідомо йшов на цей фол. Напевно, я міг уникнути цього порушення. Але все відбувалося дуже швидко, тому вийшло саме так. Неприємний епізод... Добре, що ми зібралися і повернули собі ініціативу у грі.

– Вчора свій день народження святкував головний тренер «Карпат» Ігор Йовічевіч. Як привітали наставника?
– Разом із тренерським штабом всі гравці підготували тренерові подарунок, а також традиційно заспівали «Многая літа». Ми на позитиві розпочали наше тренування. А ще тренер попросив нас, щоб ми з усією серйозністю готувалися до дуже важливої гри з «Шахтарем».

– Чи була у тебе можливість спостерігати за нещодавньою грою «Шахтаря» проти «Реала» у Лізі чемпіонів? Як загалом оціниш «гірників»?
– Я на власні очі бачив протистояння команди Луческу з «Реалом». Проти «Шахтаря» нам буде дуже важко. Ця команда має швидкісні фланги, потужну атакувальну лінію. Донеччани перебувають у хорошій формі.

– Матч з «Шахтарем» відбудеться в Одесі. Для вас має значення, де пройде ця гра?
– Звичайно, хотіли б зіграти його у Львові. Але все справедливо – на правах господарів «гірники» мають право обирати місце проведення матчу. Для мене не має значення, де грати – в Одесі чи, наприклад, Харкові.

– Ти провів насичений рік, адже крім матчів у зелено-білій футболці неодноразово виступав за молодіжну збірну України. Дуже хочеш відпочити?
– Жодних думок про відпустку ні у мене, ні у хлопців немає. Ми думатимемо лише про футбол до останніх секунд матчу з «Шахтарем». Розуміємо, що буде дуже непросто, тому віддамо в Одесі на полі всі свої сили. Вже після гри почнемо думати про відпочинок.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 23
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

ВИДЕО. Довбик популяризирует украинский. Жирона допустила смешную ошибку
Футбол | 28 марта 2024, 23:05 2
ВИДЕО. Довбик популяризирует украинский. Жирона допустила смешную ошибку

Артем принял участие в видео с отличной идеей от пресс-службы «красно-белых»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.