Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 27 ноября 2015, 16:24
801
0

Роман САНЖАР: «Проанализировали ошибки и сделали выводы»

Главный тренер «Олимпика» поделился ожиданиями от встречи с «Карпатами»

| Обновлено 27 ноября 2015, 16:24
801
0
Роман САНЖАР: «Проанализировали ошибки и сделали выводы»
Sport.ua

Напередодні суботнього протистояння з «Карпатами» своїми передчуттями поділився наставник донецького «Олімпіка».

– Романе Миколайовичу, у попередньому турі ви поступилися київському «Динамо» з рахунком 0:3. Певні висновки були зроблені?
– Так, той матч ми розібрали, і зараз гра з киянами – вже у минулому. Не сумніваюся, ми зробили правильні висновки і проаналізували власні помилки. Тепер готуємося до «Карпат». Працюємо у звичному режимі.

– Кілька днів тому ваша команда відвідала центр соціально-психологічної реабілітації для дітей. Які враження залишилися від цього заходу?
– Ми вперше взяли участь у такій ініціативі, але однозначно можу сказати, що всім нам дуже сподобалося. У футболістів і представників клубу лише позитивні емоції. Діти також дуже зраділи, тому нам всім було дуже приємно. Вони потребують уваги і подарунків і я щасливий, що нам вдалося хоч якось допомогти дітлахам.

– Вже в суботу вам доведеться зіграти з львівськими «Карпатами». Як оціните свого майбутнього суперника?
– «Карпати» чудово грають у рідних стінах. Команда Ігоря Йовічевіча демонструє агресивний і атакувальний футбол. Ми чекаємо цієї гри з нетерпінням і розуміємо, що нам буде непросто. Я мав нагоду спостерігати за всіма матчами «зелено-білих» у цьому сезоні.

– Що скажете про гру львів’ян зі «Сталлю» в Дніпропетровську?
– На «Метеорі» було дуже важке поле. Це суттєво вплинуло на гру обох команд. Більше того, можу сказати, що «Карпати» грали якось нетипово, діяли у невластивій для себе манері.

– Президент «Олімпіка» Владислав Гельзін у цьому сезоні у Лізі Парі-Матч провів на полі лише 11 хвилин. Минулого сезону до Львова він не приїжджав. Як буде тепер?
– Ми ще остаточно не вирішили, але, скоріш за все, президента не буде у заявці. Він постійно з нами тренується, готується до матчів, перебуває в основній обоймі і завжди готовий допомогти команді на полі. Гельзін перебуває у хорошій формі.

– Попередні два виїзні матчі ви виграли із загальним рахунком 5:0. Однак у двох попередніх зустрічах з «Карпатами» ви програвали. Яка із серій продовжиться?
– Кожна гра – це окрема історія. Ми намагатимемося перемогти, львів’яни також гратимуть на перемогу. У матчі першого кола, коли ми програли з рахунком 0:1, «Олімпік» перебував у процесі побудови. Ми награвали склад, шукали свою гру. Хоче вважаю, що зіграли рівно. У минулому матчі, що відбувся на «Україні» ми без шансів поступилися з рахунком 1:4. Але і на те були свої причини. В колективі була не найкраща обстановка.

– Ваш прогноз на суботню гру...
– Не сумніваюся, що вболівальники гнатимуть «Карпати» вперед. Вони прагнутимуть здобути перемогу в останньому домашньому матчі року. Ми також хочемо виграти. Впевнений, що гра буде цікавою.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.