Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 26 ноября 2015, 21:50
1789
0

Сборная ФФУ обыграла команду украинских военных

Товарищеский матч завершился со счетом 4:3

| Обновлено 26 ноября 2015, 21:50
1789
0
Сборная ФФУ обыграла команду украинских военных

У четвер, 26 листопада, на одному з футбольних полів НТК ім. В. Баннікова відбувся товариський матч між збірною ФФУ та командою 1-го батальйону оперативного призначення ім. генерала Кульчицького військової частини 3066 МВС України.

Початку зустрічі передувала урочиста церемонія, у ході якої захисники нашої Вітчизни отримали від представників команди Федерації пам’ятні подарунки. Учасників товариської гри також привітали начальник Служби президента ФФУ Іван Піроженко та заступник командира військової частини Костянтин Рихтік.

Перша половина зустрічі, яка за регламентом проходила у два тайми по 30 хвилин, пройшла за беззаперечної переваги збірної ФФУ. Господарі поля впевнено комбінували в один дотик, швидко доставляючи м’яч із захисних порядків в атаку. Особливо активними були фланги команди ФФУ, звідки футболісти у синій формі і організували більшість гольових атак. Участь у взятті воріт команди батальйону ім. Кульчицького брали Олег Єгоров, Андрій Лікаренко, Вадим Гольдін, а також Дмитро Пінчук, який реалізував 11-метровий удар.

Після перерви українським військовослужбовцям вдалося переломити хід гри та скоротити рахунок до мінімуму, тричі відзначившись у воротах команди ФФУ. Авторами забитих м’ячів стали Євген Бердник та Юрій Антоняк, який записав на свій рахунок дубль. Наприкінці поєдинку збірна батальйону могла навіть вирвати нічию, але гостям не вдалося довести до логічного завершення небезпечний штрафний удар – 4:3.

Нагадаємо, що такі поєдинки стали доброю традицією підтримки українських військових з боку ФФУ. Зокрема, нещодавно подібні матчі проходили у Києві, Маріуполі та Дніпропетровську.

Збірна ФФУ – Збірна батальйону ім. генерала Кульчицького – 4:3

Збірна ФФУ: Майоров – Іванченко, Домченко, Дараган, Дідух, Каганов, Таран, Кучер, Барановський, Гольдін, Лікаренко, Єгоров, Пінчук, Бахур, Морозенко

Тренер – Володимир Трошкін

Збірна батальйону ім. генерала Кульчицького: Рибак – В. Карпенко, Дяченко, Смірнов, Погребний, Мазурець, Антоняк, Гриненко, Луценко, Животовський, Грицюк, С. Карпенко, Захарченко, Байдаленко, Шестопалов, Бердник

Тренер – Едуард Філенко

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.