Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 23 ноября 2015, 10:58
848
0

ТЛУМАК: «Хорошо, что ребята становятся максималистами»

Тренер «Карпат» доволен развитием молодежи

| Обновлено 23 ноября 2015, 10:58
848
0
ТЛУМАК: «Хорошо, что ребята становятся максималистами»

Старший тренер юніорської команди «Карпат» Андрій Тлумак прокоментував гру своїх підопічних у сьогоднішньому матчі проти одноліток дніпродзержинської «Сталі» в рамках 17-го туру першості України U-19, в якому «зелено-білі» в компенсований час забили гол і зіграли внічию – 3:3.

«Важкий вийшов матч. Ми виходили на поле з завданням здобути перемогу. Але в підсумку зіграли внічию – 3:3. Тим не менше, хоча нам і не вдалося виграти, я вдячний своїй команді за виявлений характер і за те завойоване одне очко. Звичайно, було б краще, якби ми взяли три пункти. Однак, зважаючи на те, що по ходу гри ми двічі поступалися з різницею у два м’ячі – спочатку 0:2, а потім 1:3 – нічия для нас не є найгіршим результатом. Тим більше, що рятівний, третій гол ми забили вже в компенсований час. Шкода, що це не сталося хоча б на п’ять хвилин раніше – тоді б, я думаю, ми змогли б і вирвати перемогу.

Коли говорити про рівень гри, то тут слід врахувати той стан газону, на якому нам довелося сьогодні грати. На такому полі дуже важко контролювати м’яч і грати в комбінаційний футбол. Тому сьогодні було багато боротьби, необхідно було проявити бійцівський характер. Вважаю, що з цим ми впоралися і жодному з своїх підопічних я не можу дорікнути за відсутність самовіддачі, за недостатню жагу до перемоги. Уся команда продемонструвала справжній карпатівський дух, усі билися, як справжні леви.

Що ж до помилок, то звісно вони були і не завжди з причини якості поля. Вистачало й помилок тактичного характеру . На жаль, помилявся і наш воротар, тому ми й провели заміну голкіпера. Але ще раз наголошу, що це молоді хлопці, які ростуть і розвиваються, як футболісти. Мені подобається, що вони стають максималістами і хочуть вигравати в кожному матчі. От і сьогодні ми програвали, як я вже казав, 0:2 і 1:3, але змогли на останніх хвилинах врятувати нічию. Ніби команда мала б радіти, що не програли. Та ні, жодної радості я на лицях хлопців після фінального свистка не побачив, ніхто з гравців не тішився і в роздягальні. Навпаки, команда була засмучена, що не вдалося виграти. Звичайно, прикро, коли забиваєш три голи, але цього виявляється недостатньо для перемоги. Значить, погано зіграли в обороні. І справді, пропустити за гру три голи – це забагато.

У нас до зимової перерви ще одна гра. В понеділок і у вівторок у нас відновлення, а далі будемо готуватися до матчу в Моршині. У першому колі ми вдома «Скалі» програли, тож у неділю хочемо взяти реванш – як то кажуть, треба вернути борг», – підсумував Андрій Богданович.Сталі

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»
Футбол | 19 апреля 2024, 08:45 5
Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»

Экс-форвард «Челси» выступил в защиту украинца

Реал после игры с Ман Сити подготовил для Лунина контракт с важной опцией
Футбол | 20 апреля 2024, 00:43 1
Реал после игры с Ман Сити подготовил для Лунина контракт с важной опцией

У украинского вратаря действует соглашение до 2025 года

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.